Elif Erbakan heveslerini kursaklarında bıraktı

Elif Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasından rahatsız olanların fitne beklentilerini boşa çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Elif Erbakan heveslerini kursaklarında bıraktı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Elif Erbakan, partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasından rahatsızlık duyduğuna yönelik iddiaları boşa çıkardı.

Merhum Necmettin Erbakan'ın kızı, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Elif Erbakan’ın bu katılıma karşı çıktığı iddia edilmişti.

Elif Erbakan söz konusu iddia ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazete Kapı'dan Nebahat Koç’un sorusunu cevaplayan Erbakan şunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi bu konuda da çok çeşitli söylentiler çıkacaktır. Biz tüm teşkilatlarımız olarak alınan kararın arkasındayız. Vatanımız, milletimiz ve partimiz için hayırlı olsun inşallah.”

Elif Erbakan’ın Cumhur İttifakı’na katılmaya karşı çıktığı iddia edilmişti. YRP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, “Elif Erbakan hanıme­fendi Hocamın değerli bir kızıdır. MKYK üyemizdir. Başlangıçta çok net cümle­lerle Cumhur İttifakı’na karşı olduğunu ifade etti. Erbakan Hoca’nın damadı, Elif hanımın eşi de ‘katılalım’ dedi. Top­lantı sonunda itiraz edenler bile her biri genel başkana, ‘Düşüncemiz bu ama siz ne karar verirseniz uyacağız’ dediler” ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar