Doruk neden ayrıldı? Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran neden diziden çıktı?

Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu yayınlanan fragmandaki sahneler gerçekten de bu sezon olacak mı soruları dizinin seyircisi tarafından merakla soruluyor. Kardeşlerim dizisinin Doruk karakteri ayrılıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Doruk neden ayrıldı? Kardeşlerim'in Doruk'u Onur

Onur Seyit Yaran nam-ı diğer Kardeşlerim Doruk karakteri diziden ayrılıyor mu sorusu özellikle de genç izleyiciler arasında bu aralar en çok cevabı aranan soru oldu. Dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte bazı durumlar da kesinleşti. Peki, son durum nedir?

DORUK DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Türk televizyonlarının sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim, büyük bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Ancak, dizinin başarılı oyuncusu Onur Seyit Yaran'ın diziden ayrılacağı yönündeki iddialar diziseverleri üzüntüye boğdu.

Onur Seyit Yaran ayrılıyor mu?
Onur Seyit Yaran

 

ATV kanalında ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran'ın diziden ayrılacağına dair çıkan haberler adeta bir bomba etkisi yarattı. Özellikle genç ve yakışıklı oyuncunun dizideki performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanmıştı, bu nedenle ayrılık haberinin doğru olup olmadığı merak konusu haline geldi.

Onur Seyit Yaran ayrılıyor mu?
Onur Seyit Yaran

 

Gelinen noktada, gazeteci Birsen Altuntaş'ın elde ettiği bilgilere göre, Onur Seyit Yaran'ın gerçekten de Kardeşlerim dizisinden ayrılma kararı aldığı belirtiliyor. Dizinin yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, oyuncunun ayrılık kararının kesinliği ortaya çıkacak.

Onur Seyit Yaran, dizinin yapım ekibiyle anlaşamadığı için diziden ayrılma kararı aldı. Ayrıldıktan sonra da son bölüm ücretini dizi setinde çalışanlara dağıttı. Yaran'ın yeni projeler için şimdiden teklifler aldığı da gelen haberler arasında.

ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?

13 Ocak 1995 tarihinde İstanbul'da doğan Onur Seyit Yaran, Türk televizyon dünyasına model olarak adım attıktan sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. Best Model of Turkey 2016 birincisi olan Yaran, aynı yıl Best Model of World yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Kalk Gidelim adlı dizideki performansıyla oyunculuğa geçiş yapan Yaran, daha sonra Kardeşlerim dizisindeki başarılı rolüyle tanınmıştır. Oyuncu, 2021 yılında GQ Men Of The Year Ödül Töreni'nde Yılın Yükselen TV Yıldızı Ödülü'nü kazanmış ve 2022 yılında Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Dizi Çifti ödülünü partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile birlikte almıştır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI 

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Kardeşlerim," izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizi, çeşitli karakterleri ve karmaşık ilişkileriyle dikkat çekerken, ana karakterlerin tanıtıldığı karakter listesi merak edilenleri aydınlatıyor.

Akif Atakul (Celil Nalçakan): Suzan'ın ve Nebahat'ın eski eşi, Zümrüt'ün eski sevgilisi; Doruk, Melisa ve Kaan'ın babası olarak dizide yer alıyor. İş dünyasında başarılı bir iş insanıdır ve Atakul Grup'un eski sahibidir.

Orhan Eren (Cüneyt Mete): Şengül'ün eşi, Oğulcan, Aybike ve Umutcan'ın babası olarak karşımıza çıkıyor. Eskiden Ataman Kolejinde hademe olarak çalışmış olan Orhan, merhametli ve iyi kalpli bir karakter olarak tanımlanıyor. Ailesinin mutluluğunu her şeyin önünde tutan bir baba figürüdür.

Suzan Ercan (Ahu Yağtu): Akif'in ve Kenan'ın eski eşi, Ahmet Yılmaz'ın eski sevgilisi; Harika ve Ömer'in annesi olarak dizideki yerini alıyor. Aynı zamanda Akif'in eski iş ortağıdır.

Şengül Aslan (Fadik Sevin Atasoy): Orhan'ın eşi ve Oğulcan, Aybike, Umutcan'ın annesi olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Nebahat Şen (Simge Selçuk): Akif'in eski eşi ve Doruk, Melisa'nın annesi olarak dikkat çekiyor. Ayla'nın da eski iş ortağıdır.

Asiye Eren (Su Burcu Yazgı Coşkun): Hatice ve Veli'nin kızı, Kadir'in kardeşi, Emel'in ablası olarak tanımlanan Asiye, Doruk'un sevgilisi olarak dizide yer alıyor. Gururlu, dürüst ve çalışkan kişiliğiyle dikkat çeker.

Ömer Eren/Yılmaz (Yiğit Koçak): Suzan'ın ve Ahmet'in oğlu, Süsen'in sevgilisi ve Harika'nın kardeşi olarak karşımıza çıkıyor. Zeki ve hırslı bir karakter olan Ömer, aynı zamanda duygusal yönüyle de dikkat çekiyor.

Doruk Atakul (Onur Seyit Yaran): Akif ve Nebahat'ın oğlu, Melisa ve Kaan'ın ağabeyi ve Asiye'nin sevgilisi olarak dizide yer alıyor. Yakışıklı ve zeki olan Doruk, aşkı her şeyin önünde tutan bir karakter olarak öne çıkıyor.

Yorumlar