Bilicra Akıllı Saat yorumları ve kullanıcı deneyimi (BİM akıllı saat yorumları)

BİM'de satışa sunulan Bilicra akıllı saat yorumları ve kullanıcı deneyimleri saati almak isteyenler tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bilicra Akıllı Saat yorumları kullananların

BİM kırtasiye ürünleri arasında bu hafta herkesin çok beğeneceği bir seçenek yer alıyor.

Bilicra Akıllı Saat yorumları ve kullanıcı deneyimi, saati almak isteyenler veya almayı düşünenler için kullanıcı deneyimini buraya aktarmaya karar verdik. 

Okulların açılmasıyla birlikte veliler tarafından en çok ihtiyaç duyulan araç gereç ve ihtiyaçlar arasında akıllı saat bulunuyor.

 İçinde arama özelliği, sim kartı, interneti bulunan akıllı saatler, çocuklarının okuldaki durumunu merak eden veliler tarafından tercih ediliyor. 

Akıllı saat kullanan öğrenciler hem daha güvende olur, hem de velilerinin daha huzurlu olmasını sağlar. 

Birçok markanın akıllı saati bulunuyor. Ancak piyasada şu ana kadar en çok tercih edilenler arasında Bilicra akıllı saatleri öne çıkıyor. 

Geçen yıl Vodafone tarafından yeni müşterilerine taksitli olarak hediye edilen Bilicra saatin fiyatı ortalama 450-500 TL'ye geliyordu. 

Bu yıl BİM tarafından satışa sunulan aynı marka ve model saatin fiyatı ise 499 yani 500 TL. Fiyat açısından son derece uygun görünüyor. 

Bilicra Akıllı Saat Yorumları
Bilicra Akıllı Saat Yorumları

 

BİM'de satılan Bilicra Akıllı Çocuk Saatinde konum izleme, rehber, arama özelliği, SMS ve Sesli mesaj iletme özelliği, mobil uygulama ile takip özelliği, SOS özelliği ve sanal koruma özelliği bulunuyor.

Saatin 2 yıl da garantisi bulunuyor. 

Bilicra akıllı saati bizzat kendim aldım, kullandım, tecrübe ettim, satıcıyla yaşanan sorunlar konusunda da birebir tecrübe sahibi oldum. 

Ben saati BİM'den değil Vodafone'dan almıştım; ancak hiç fark etmez. Çünkü aynı marka ve model. 

Saati aldıktan sonra bir yıl boyunca sağlıklı bir şekilde kullandık. Düşmelere, çarpmalara karşın gayet dayanıklı bir üründür. 

Çocuğumu okuldan almadan önce arayarak nerede olduğunu veya nereye gelmesi gerektiğini öğrenmek istediğimde gayet güzel iş görüyordu. 

Çocuğum saati kolundan çıkardığında veya anormal bir kurcalamada bulunduğunda kendi telefonuma indirdiğim uygulamadan bana mesaj geliyordu. 

Çocuğun beni araması gayet kolay ve basit bir şekilde mümkün. 

Bilicra akıllı saat ile ilgili en çok memnun kaldığımız konu ise satıcının, satış sonrasındaki ilgi ve alakası oldu. 

Anormal bir saatin üzerine sert cisim düşmesi nedeniyle saatin camı kırıldı. Bilicra'nın İzmir'de bulunan firmasını aradığımızda son derece ilgili bir şekilde saati kendilerine iletmemizi istediler. Elimizde garanti belgesi olmamasına rağmen saati tamir etmeyi kabul ettiler. 

Aradan kısa bir süre geçtikten sonra saat, camı ücretsiz bir şekilde tamir edilip tarafımıza gönderildi. 

En önemlisi de saatin sim kart bölmesine kartın ters takılması ve bir türlü çıkmaması üzerine yaşadığımız sorun sonrası aldığımız muhteşem hizmet oldu. 

Sim kartın çıkmaması üzerine anında firmayı aradık. Daha önceki tecrübemizden dolayı firmanın bize yardımcı olacağından gayet emindik. Öyle de oldu. Firmayı arar aramaz bize, "saati hiçbir şekilde kurcalamamamızı hemen verilen adrese postalamamızı" istediler. 

Saati aynı şekilde verilen adrese gönderdik. İki hafta aradan sonra saat elimize ulaştı. Bunun için Bilicra'nın İzmir'deki temsilciğine gerçekten sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi hizmet, iyi insanlar, kaliteli ürün, daha ne olsun. 

Keşke memlekette herkes işini böyle düzgün yapsa. 

Dolayısıyla Bilicra akıllı saat almak istiyorsanız, "Hiç düşünmeden alın" derim.

 

Yorumlar