Aycan neden yok, Survivor Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Aycan neden yok, Survivor Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldı mı, neden ayrıldı? Aycan'ın neden yarışmada olmadığına yönelik detaylar haberimizde yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aycan neden yok, Survivor Aycan neden ayrıldı?

Aycan neden yok, Survivor'dan ayrıldı mı, Survivor Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Survivor All Star yarışmasına yeniden katılan isimler arasında bulunan Aycan Yanaç son bölümlerde yer almadı. 

Aycan'ın son bölümlerde yer almaması seyircide merak uyandırdı. Peki, Aycan neden yok, Survivor'dan ayrıldı mı, Survivor Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022, tüm hızıyla devam ediyor.

Aycan neden yok, Survivor Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldı mı, neden ayrıldı?
Aycan neden yok, Survivor Aycan Yanaç yarışmadan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

 

Çekimleri Dominik'te gerçekleştirilen Survivor All Star'da ünlüler-gönüllüler takımı yarışmacıları kıran kırana bir mücadele gösteriyor.

Yarışmanın 30 Ocak 2022 Pazar akşamı ekranlara gelen son bölümünde, Acun Ilıcalı moderatörlüğünde kritik ada konseyi yapıldı.

Survivor All Star 2022 yarışmasında ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç'ın akıbeti Survivor ada konseyinde belli oldu.

Survivor'ın 30 Ocak 2022 Pazar akşamı ekrana gelen son bölümündeki ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Aycan'ın yarışmadan ayrılma durumunun olduğunu duyurdu.

Aycan'ın bir sakatlığı bulunmamasına rağmen şartlara dayanamadığı için yarışmadan ayrılma kararı alabileceğini duyuran Ilıcalı, "Aycan için çok iyimser değilim" dedi.

Aycan hakkında kararı kısa süre içinde açıklayacaklarını ifade eden Ilıcalı, açıklamasında şunları söyledi:

"Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim"


 

Yorumlar