Alattin Kadayıfçıoğlu ve Veysel Kadayıfçıoğlu kimdir? Nerelidir?

Alattin Kadayıfçıoğlu ve Veysel Kadayıfçıoğlu'nun kim ve nereli olduğu soruları son dönemlerde merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Alattin Kadayıfçıoğlu ve Veysel Kadayıfçıoğlu kim?

Alaattin Kadayıfçıoğlu, Veysel Kadayıfçıoğlu ve Bilal Kadayıfçıoğlu isimleri son dönemlerde kamuoyunda sıklıkla duyulan isimler oldu. Kadayıfçıoğlu ailesinin birçok bireyi kamuoyunda yakından tanınıyor. Özellikle de ailenin küçük torunlarından birinin magazin dünyasında sık sık adının ünlü isimlerle anıldığı biliniyor. Peki, Alattin Kadayıfçıoğlu ve Veysel Kadayıfçıoğlu kimdir? Nerelidir?

ALATTİN KADAYIFÇIOĞLU VE VEYSEL KADAYIFÇIOĞLU KİMDİR?

Veysel Kadayıfçıoğlu aslen Diyarbakırlı olan Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun oğludur. Alaattin adı aynı zamanda torununa da verilmiş bir isimdir. Bilal Kadayıfçıoğlu'nun oğlunun adıdır.

Aynı şekilde Bilal Kadayıfçıoğlu da yine Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun oğludur. 

Veysel Kadayıfçıoğlu, 2016 yılında İstanbul Etiler'de meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı saldırıda yaşamını yitiren iş adamı Veysel Kadayıfçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Kadayıfçıoğlu için Marmara Üniversitesi İlahiyat Vakfı Tatbikat Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene Kadayıfçıoğlu'nun eşi Ebru, çocukları Can ve Ali, annesi Nilüfer Kadayıfçıoğlu, kayınpederi İzzet Ceylan, kardeşi Bilal Kadayıfçıoğlu, aile yakınlarının yanı sıra eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesinde Kadayıfçıoğlu'nun eşi Ebru kadayıfçıoğlu ve diğer aile yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Kadayıfçıoğlu'nun cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

 

Yorumlar