Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir nerelidir?

Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir, nerelidir sorusu son günlerde iş dünyasında sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. Özellikle de geçirdiği trafik kazasında karşı taraftan iki kişinin ölümü sonrasında sorular daha da sıklaştı. İşte Kadayıfçıoğlu hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir nerelidir?

Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır? Son olarak içinde bulunduğu aracın karıştığı trafik kazasında bir baba ile oğlunun ölümü sonrasında iş adamı hakkındaki sorguları daha da arttırdı. 

Kamuoyunun son dönemlerde oğlu Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun Zehra Çilingiroğlu ile olan arkadaşlığı konusu nedeniyle ismini duyduğu Bilal Kadayıfçıoğlu iş dünyasının yakından tanıdığı bir isimdir. En son Antalya'da içinde bulunduğu aracın karıştığı trafik kazasıyla gündeme geldi.

Bilal Kadayıfçıoğlu aslen Diyarbakırlı'dır. Aynı zamanda 2016 yılında İstanbul Etiler'de düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden VBG Holdin'in patronu Veysel Kadayıfçıoğlu'nun kardeşidir. 

Turizm ve otelcilik, deniz işletmeciliği konularında girişimleri ve yatırımları bulunuyor. 

Aynı zamanda DiyarbekirSpor'u da satın alarak spor dünyasına da yatırım yapmıştır.

BİLKA isimli denizcilik firması bulunuyor. 

BİLKA Denizcilik kendi gemilerini inşa etme, işletme ve kiralama amacı ile kurulmuş olup 1996 yılından beri denizcilik sektöründe faaliyet göstermektedir.

Bilka Denizcilik ve Garanti Denizcilik daha önceki yıllarda da toplam 46.000 DWT’lik 5 adet tanker inşa edip dünya deniz

Garanti Denizcilik, CBK YACHTS markası altında modern süper yatlar inşa edip dünya sektörüne ihracını sağlamaktadır.

Garanti Denizcilik, BİLPET markası altında petrol ürünleri ve akaryakıt depolama, dağıtım ve franchise faaliyetlerinde bulunmaktadır.

KAZA GEÇİRDİ, İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Bilal Kadayıfçıoğlu, son olarak Antalya'da aracının başka bir araçla çarpışması sonucu kaza geçirdi. Kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun da bulunduğu araçta bulunanlardan 4 kişi yaralandı. 

Döşemealtı ilçesi Şehit Mustafa Gürcan Caddesi Palm City Kavşağı'nda meydana gelen kazada iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun kullandığı 34 BK 0999 plakalı otomobil kırmızı ışık ihlali esnasında kaza geçirdi.

Trafik kazasında Kadayıfçıoğlu'nun aracının çarptığı araçta bulunan baba ile oğlu hayatını kaybetti. Kazada, 06 AV 9903 plakalı aracın sürücüsü Murat Yorulmaz ile yan koltuktaki oğlu Buğra Yorulmaz yola savruldu. Buğra Yorulmaz olay yerinde yaşamını yitirdi, Murat Yorulmaz da kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir?

Yorumlar