Adalet Tatlıses kimdir?

Adalet Tatlıses İbrahim Tatlıses'in henüz ünlü olmadan önce evlendiği ilk eşidir. Aynı zamanda Ahmet Tatlı'nın da annesidir.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Tatlıses kimdir?

Adalet Tatlıses veya Adalet Tatlı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk eşidir. Tatlıses henüz ünlü olmadan önce evlenmişti. Evlendiği kadın ise Adalet Tatlı'ydı.

Tatlı soyadı İbrahim Tatlıses'in gerçek soyadıdır. Tatlıses soyadını ise 70'li yıllarda moda olan sanatçıya uygun soyadı furyası esnasında alınmış bir soyadıydı.

Kendi soyadı değiştiği halde eski eşi ve o eşinden doğan çocuklarının adları ise "Tatlı" olarak kalmaya devam etti. 

Adalet Tatlı da İbrahim Tatlıses gibi Şanlıurfa doğumlu, akraba kızıdır. 

İbrahim Tatlıses'in Adalet Tatlı'dan üç çocukları bulunuyor. Bunlar arasında adı en sık duyulanı ise Ahmet Tatlı'dır.

Ahmet Tatlı geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'i tehdit ettiği gerekçesiyle babasıyla karakolluk olmuş, ancak sonradan ikilinin arasındaki husumet sona ermişti. 

Adalet Tatlı en son hacca giderken bir kez daha magazin dünyasının gündemine gelmişti. 

Oğlu Ahmet Tatlı tarafından havalimanından kutsal topraklara uğurlanan Adalet Tatlı, Ahmet Tatlı'nın birlikte çekindikleri fotoğrafları paylaşması sonrasında gündem olmuştu. 

Ahmet Tatlı, veda öncesi çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı ve altına şu notu düşmüştü:

"Mert'im çekti bu resmi... Ona ANNE diyerek büyüdüğün; benim anama ve bana bakarak... SİYAHsın anam bu ALEM'de... Dileğim ahirette BEYAZ giyesin! Siyah ki hangi rengin üstüne dökmeye kalksan kaplamaz mı üstünü zaten? Senin evlatlarının ve duanda yer verdiklerini kapladığın gibi... Anam anam garip anam... HAC yolcususun... Heybende zaten yıllardır biriktirdiklerin! Sen bir yana dünya bir yana! Sen benim anamsın! Kuzeyim... güneyim... doğum... batımsın! Yolculuğun SEN gibi geçsin! 'İYİ' yani

Yorumlar