Wolfsburg 3-1 İnter

Wolfsburg evinde Mancini'nin çalıştırdığı İnter'i 3-1'le devirip tur için büyük avantaj elde etti. Zenit, Torino'yu 2-0 yenerken, Dnipro da Ajax'ı tek golle dize getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Wolfsburg 3-1 İnter
Wolfsburg evinde Mancini'nin çalıştırdığı İnter'i 3-1'le devirip tur için kocaman avantaj elde etti. Zenit, Torino'yu 2-0 yenerken, Dnipro da Ajax'ı tek golle mısra getirdi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda dün gece kocaman coşku yaşandı. Gecenin en dikkat çeken neticesinde ise turnuvanın flaş takımlarından birisi bulunan Wolfsburg’un, Mancini’nin çalıştırdığı İtalyan devi İnter’i devirmesi oldu. Alman takımı evindeki ilk maçı 3-1’lik skorla kazanırken rövanş için zorlu rakibine karşı fazla aşırı ciddi bir avantaj elde etti. Wolfsburg’a zaferi getiren golleri son haftaların formda adı Kevin de Bruyne (2) ve Naldo kaydederken, İnter’e Palacio’nun tek sayısı yeterli olmadı. Gecenin öteki maçlarından birinde Zenit, taraftarı önünde Torino’yu 2-0’la devirdi. Witsell ve Criscito’nun golleri bu kritik randevuda Zenit’e zaferi getirdi. İtalyan mümessili 27. dakikada 10 şahıs kaldığı karşılaşmada evine umutlarını azaltarak döndü.

Rövanşlar haftaya

Turnuvanın flaş takımlarından birisi bulunan Dnipro ise Hollanda Ligi’nin canlı ekiplerinden Ajax’ı 1-0 yenerek çeyrek final için bir adım öne geçti. Dün gece oynanan bu maçların rövanşları da tıpkı temsilcimiz Beşiktaş’ın bulunduğu bunun şeklinde 19 Mart Perşembe gecesi gerçekleşecek. Turu geçen takımlar son 8 takım arasına adını yazdıracak.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar