Volkan Demirel: Şampiyon Fenerbahçe güzel bir espiri oldu

Fenerbahçeli Volkan Demirel, maç içersindeki 'şampiyon Fenerbahçe' yazılı kağıdın güzel bir espiri olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel: Şampiyon Fenerbahçe güzel bir espiri oldu

Fenerbahçeli Volkan Demirel, maç içersindeki 'şampiyon Fenerbahçe' yazılı kağıdın güzel bir espiri olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, 76. dakikada Selçuk Şahin'in oyuna girerken elindeki kağıdın elden ele dolaşıp sonrasında 'şampiyon Fenerbahçe' kağıdını kameralara göstermesiyle ilgili olarak, şunları ifade etti:

"Bu kağıt konusu konuşulacak. Kimsenin alınmasına gücenmesine gerek yok. Güzel bir espiri oldu. Gerçek bir olayla karşılık verdik. Bu projemizi bir iki arkadaşım destekledi. Hayata geçirdik. Umarım iki üç gün önce olmuş görüntülere cevap oldu. Bazen sevinç zamanında ağzımızdan çıkanları bilemiyoruz. Böyle bir espirinin olması şık oldu."

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gerginliğe gerek olmadığını ifade eden Volkan Demirel, "Önümüzdeki sezon şampiyonluk için yine yarışacağız. Bu defa dördüncü yıldızı takmak için mücadele edeceğiz. Tabiki yarışın içinde Beşiktaş ve Trabzon'da olacak ancak bir tane kazanan oluyor. Bizde bu yıl kazandığımız şampiyonluğu en iyi şekiled kutlamaya çalışacağız. Eğer burada birini kırıyorsak yapacak birşey yok o kişiler kendi kendine kırılıyordur. Şampiyonluk için çeşitli organizasyonlar olacaktır. Güzel şekilde sezonu bitireceğiz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan golcü oyuncu Sow ise "Çok iyi bir oyun çıkardık. Güzel bir galibiyet aldık. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmadık. Bizim adımıza keyif verici bir sezon oldu. Rakiplerimize şampiyonluk yolunda büyük bir fark atmayı başardık. Azımsanmayacak bir fark vardı." dedi.

Golcü oyuncu, maç içindeki 'şampiyon Fenerbahçe' kağıdı hakkında ise Sow, "Biz kimseye saygısızlık ve suçlama yapmadık. Kimseye hakaret amacı

da yoktu. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu göstermek istedik." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar