VakıfBank'ın Brezilyalı yıldızı Sheilla Castro: Kupa avcısıyım

Brezilyalı yıldız Sheilla Castro, Türkiye geldiği ve ülkenin şampiyon takımı VakıfBank'la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, iddialı açıklamalarda bulundu.Yapılan imza töreninin ardından sarı siyahlı kulübün resmi web...

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank'ın Brezilyalı yıldızı Sheilla Castro: Kupa avcısıyım

Brezilyalı yıldız Sheilla Castro, Türkiye geldiği ve ülkenin şampiyon takımı VakıfBank'la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, iddialı açıklamalarda bulundu.

Yapılan imza töreninin ardından sarı siyahlı kulübün resmi web sitesine açıklamalarda bulunan Sheilla Castro, kariyerinde eksik olan Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmayı çok istediğini belirterek, "Ben bir kupa avcısıyım." dedi.

Oldukça keyifli ve enerjik görünümüyle dikkat çeken Sheilla, ilk günden Türkçe öğrenme konusunda da ne kadar hevesli ve başarılı olduğunu gösterdi. Avrupa'da oyunculara genellikle soy isimleri ile hitap edildiğini bilen oyuncu bir ricada bulunarak, "Lütfen burada bana herkes Sheilla diye hitap etsin."

VakıfBank'ın Brezilyalı yıldızı Sheilla Castro, başarılarla dolu kariyerinde yeni bir sayfa açmak için geldiğini söylediği Türkiye'deki ilk hissettiklerini anlatırken, "İstanbul'da ve VakıfBank'ta bulunmaktan oldukça mutluyum. Benim için yeni bir macera başlıyor. Hem kendi açımdan hem de takımım açısından her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum. Takım halinde elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Sezonun bir an önce başlamasını ve arkadaşlarımla birlikte sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı yıldız Sheilla Castro'nun röportajının detayları şöyle:

Bugüne kadar olimpiyat şampiyonluğu olsun dünya şampiyonluğu olsun pek çok başarı ve bireysel ödül kazandın. VakıfBank ile birlikte ulaşmak istediğin yeni hedefler nelerdir?

Kazanabilecek daha çok başarı olduğunu söyleyebilirim. Örneğin daha önce hiç Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmadım. Burada bunları kazanmak için iyi bir sezon geçirmek zorundayım ve bunu başaracak gücü de kendimde hissediyorum. Sezon sonunda zirvede yer alan takımın bir parçası olmayı çok istiyorum.

Daha önce bir İtalya deneyimin var. Ancak 6 sezondur ülkende, Brezilya'dasın. Avrupa voleyboluna yeniden adapte olmak senin için kolay olacak mı?

Evet, bu konuda bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. VakıfBank kadrosunda çok üst düzey oyuncular bulunuyor. Onlar da eminim ki bana oldukça yardımcı olacaklardır. Ayrıca dünyanın en iyi oyuncuları da Avrupa'da bulunuyor. Onlarla birlikte üst düzey voleybol oynamak benim için büyük bir keyif olacak.

Türkiye Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleriniz için neler söyleyebilirsin?

Rakiplerimize bakmaktan çok kendi takımımızın gücünü ortaya koymamız gerekiyor. Tabi ki oldukça güçlü ve iyi takımlarla mücadele edeceğimizin farkındayım. Ancak biz kalitemize yakışır bir sezon geçirebilirsek hedeflerimize rahatça ulaşırız.

Burada da 13 numaralı formayı tercih ettin. Bu numaranın senin için özel bir anlamı var mı?

Voleybola başladığımda ve bir numara seçmem gerektiğinde 13 bana çekici gelmişti. O günden sonra da kariyerim boyunca bu numarayı giymeyi tercih ettim.

Son olarak VakıfBank ailesine ve taraftarlarınıza neler söylemek istersin?

Şu anda dünyanın en büyük kulübünde olduğumu hissediyorum. Burada bulunmak ve VakıfBank'ta forma giyecek olmak benim için büyük mutluluk. Pek çok kupa kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan herkesin emin olmasını istiyorum. Ben de artık bir 'Kupa avcısıyım'.

CİHAN

Yorumlar