VakıfBank Spor Okulu yeni mezunlarını verdi

Türkiye şampiyonu VakıfBank'ın altyapı okullarında eğitim gören 120 öğrenci düzenlenen VakıfBank Mini Voleybol Şenliği'yle mezun oldu. Eylül ayından bu yana voleybol eğitimi alan geleceğin yıldız adayları, sezonun sona ermesiyle birlikte...

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank Spor Okulu yeni mezunlarını verdi

Türkiye şampiyonu VakıfBank'ın altyapı okullarında eğitim gören 120 öğrenci düzenlenen VakıfBank Mini Voleybol Şenliği'yle mezun oldu. Eylül ayından bu yana voleybol eğitimi alan geleceğin yıldız adayları, sezonun sona ermesiyle birlikte birbirinden keyifli oyunlarla doyasıya vakit geçirdi.

Türk voleyboluna yeni oyuncular kazandırmak için faaliyet gösteren VakıfBank Spor Okulu'nun öğrencileri, düzenlenen şenlikte mezun oldu. Minik voleybolcular için verimli geçen eğitim yılının ardından VakıfBank Mini Voleybol Şenliği'nde bir araya gelen 120 yıldız adayı keyifli saatler yaşadı. Voleybolcu adayı minikler, voleybol turnuvasının yanı sıra çeşitli oyun ve yarışmalarda da kıyasıya mücadele etti. Kategorilerinde birinci olmayı başaran oyuncular çeşitli hediyeler kazandı.

Eğitim yılının sona ermesiyle birlikte son kez bir araya gelen minik voleybolcular, yıl boyunca sergiledikleri performanslarıyla madalya ve sertifika almaya hak kazandı. VakıfBank'ın bu sezon kazandığı üç kupanın yanı sıra Dünya Kulüpler Şampiyonası kupasıyla da tanışan minik sporcular, kupalarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

VAKIFBANK SPOR OKULU

Her yıl eylül ayında kapılarını açan VakıfBank Spor Okulu, haziran ayına kadar çeşitli yaş gruplarına eğitim veriyor.

Öncelikli amacı çocukların fiziksel ve sosyal gelişiminin sağlanması, aynı zamanda altyapıya ve ardından da A Takıma sporcu yetiştirmek olan VakıfBank Spor Okulu, voleybol il temsilciliğinin ve diğer spor kulüplerinin İstanbul genelinde düzenlenen mini voleybol turnuvalarına katılarak çocukların temel fiziksel eğitiminin yanı sıra takım ruhunu geliştirip kendi yaş grupları içinde sorumluluk almayı ve liderlik vasıflarını ortaya çıkarmayı, ileride toplum içerisinde yerini almasını kolaylaştıracak spor becerilerini ve spor kültürü kazandırmayı hedefliyor.

Spor okulunda mücadele eden genç oyuncular, sergiledikleri performans ile VakıfBank'ın profesyonel kadrosuna kadar yükselme şansı yakalıyor.

CİHAN

Yorumlar