Trabzonspor’da teknik adam belirsizliği sürüyor

Sezonun bitmesinin ardından gelecek sezon takımın başında kimin olacağı tartışılan Trabzonspor’da, aradan geçen zamana rağmen teknik adam konusu hâlâ belirsizliğini koruyor. Camia ve yönetimin önemli bir kısmı görev süresince takımın...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor’da teknik adam belirsizliği sürüyor

Sezonun bitmesinin ardından gelecek sezon takımın başında kimin olacağı tartışılan Trabzonspor’da, aradan geçen zamana rağmen teknik adam konusu hâlâ belirsizliğini koruyor.

Camia ve yönetimin önemli bir kısmı görev süresince takımın başarılı bir performans ortaya koyduğu Hami Mandıralı ile yola devam edilmesini savunurken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun daha tecrübeli yabancı bir teknik adamdan yana olduğu belirtiliyordu. Hacıosmanoğlu, böyle bir durumda Mandıralı’nın da yardımcı antrenör olarak göreve devam etmesini istiyordu. Fakat Başkan Hacıosmanoğlu’nun genç hoca ile yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmadığı belirtildi. Mandıralı ile dün İstanbul’da bir araya gelen Hacıosmanoğlu’nun, planını paylaştığı ve kendisinden de ikinci adam olarak kalması istediğini ilettiği kaydedildi. Ancak, genç taktisyenin bu teklife sıcak bakmadığı ve Mandıralı ile Trabzonspor arasındaki ipler kopma noktasına geldiği ifade edildi.

Mustafa Reşit Akçay’ın ardından takımın emanet edildiği Mandıralı, oynattığı futbol ve 9. sırada aldığı takımı 4. sıraya taşıyarak camianın güvenin kazanmıştı. Prolisansı olmadığı için teknik sorumlu olarak takımın başında maçlara çıkan genç hocanın, bu sorununu da bu yaz çözeceği ve bu nedenle de birinci adam olarak çalışmayı arzu ettiği belirtildi. Mandıralı, sezonun ardından yaptığı açıklamalarla da kendisini ispatladığını, ‘sorun lisanssa onu da kısa sürede çözeceğim’ demişti.

LUCESCU VE HALİLHODZİÇ ÖNE ÇIKIYOR

Trabzonspor’un yabancı teknik adam alternatifleri arasında ise Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk çalıştıran Mircea Lucescu ile Cezayir milli takımının başında olan Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç geliyor. Bordo-mavili yöneticiler, kulübüyle bir yıllık sözleşmesi olmasına rağmen Ukrayna’daki karışıklıklardan dolayı görevi bırakabileceği konuşulan Lucescu’yu ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. Başarılı teknik adamdan sonuç alınamaması halinde ise daha önce de Trabzonspor’da görev yapan Halilhodziç ile masaya oturulacağı söyleniyor.

DİVAN GENEL KURULU YARIN

Bu arada, Trabzonspor Kulübü Divan Genel Kurul Toplantısı, yarın saat 11.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak. Yönetimin mali durum ve yeni sezon planlamasıyla ilgili bilgiler vereceği genel kurula Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katılması bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar