Trabzonspor, Erciyes engelini kayıpsız aşmak istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 30. haftasında yarın deplasmandaki Kayseri Erciyesspor maçı için bu şehre gitti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Erciyes engelini kayıpsız aşmak istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 30. haftasında yarın deplasmandaki Kayseri Erciyesspor maçı için bu şehre gitti. 7 önemli eksikle Kayseri’ye giden bordo-mavililer, ligde tutunma mücadelesi veren rakibiyle zorlu bir müsabaka oynayacak. Karadeniz fırtınası, Avrupa kupaları hedefinde yara almamak için Kayseri deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

Trabzonspor, kafilesi bu önemli maç için saat 15.20’de özel uçakla Trabzon’dan Kayseri’ye uçtu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da yer aldığı bordo-mavili kafilede, 18 futbolcu bulunuyor. Erciyes maçı kadrosu şu futbolcular bulunuyor; Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz, Emre Güral, Şahin Aygüneş, Zeki Yavru, Soner Aydoğdu, Mustafa Yumlu, Abdülkadir Özdemir, Olcan Adın, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Paulo Henrique, Alexandru Bourceanu, Adrian Mierzejewski, Jose Bosingwa, Mustafa Akbaş, Caner Osmanpaşa, Gökhan Alsan.

Bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Bamba ve Özer Hurmacı ile kart cezalısı Aykut Demir, kadro dışı bırakılan Didier Zokora ve Gustavo Colman kafilede yer almadı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, performanslarını yeterli bulmadığı Marc Janko ve Florent Malouda’yı da Kayseri’ye götürmedi. Mandıralı'nın kart cezalısı olan Aykut Demir'in yokluğunda savunmada Caner Osmanpaşa’ya, sakat olan Özer'in yokluğunda ise orta sahada Yusuf Erdoğan'a şans vermesi bekleniyor.

Bu arada, Trabzonspor'da Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Henrique, Zeki Yavru, Kadir Keleş, Onur Recep Kıvrak, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Bourceanu ve Gökhan Alsan ile maç kadrosuna alınmayan Janko ve kadro dışı bırakılan Colman olmak üzere 10 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Erciyes maçında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta oynanacak Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.


CİHAN

Yorumlar