Tahsin Tam: Elazığ'da alacağımız bir galibiyet ligin şeklini belirleyecek

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Elazığ ile yapacakları mücadelenin çok zorlu geçeceğine dikkat çekerek, "Elazığ'da sıkıntılar yaşayan bir takım.

Google Haberlere Abone ol
Tahsin Tam: Elazığ'da alacağımız bir galibiyet ligin şeklini belirleyecek

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Elazığ ile yapacakları mücadelenin çok zorlu geçeceğine dikkat çekerek, "Elazığ'da sıkıntılar yaşayan bir takım. Puan olarak altlardalar. Bizim orada alacağımız bir galibiyet ligin aşağı yukarı şeklini belirleyecek." dedi.

Sergen Yalçın'dan sonra teknik direktörlük koltuğuna getirilen Tahsin Tam, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Elazığspor maçının kendileri için çok zorlu bir mücadele olacağını söyledi. Elazığ maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde sürdüren Gaziantepspor, alacakları galibiyet ile ligin alt sıralarından kurtulma hesapları yapıyor. İki haftadır takımın başında olan yeni teknik direktör Tahsin Tam, geçen hafta Kasımpaşa maçını değerlendirdi. İyi oynamalarına rağmen istenilen skoru bir türlü tabelaya yansıtamadıklarını dile getiren Tam, hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını ifade etti.

Zorlu bir Elazığ maçına çıkacaklarını belirten Tam, "Elazığspor da sıkıntılar yaşayan bir takım. Puan olarak altlardalar. Bizim orada alacağımız bir galibiyet ligin aşağı yukarı şeklini belirleyecek gibi gözüküyor. O düşünceyle tüm hazırlıklarımızı yapacağız. Kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Bu oyunumuzun kalitesini değiştirmeye, defansif oynamayı, oyunu çirkinleştirmeyi falan asla düşünmüyoruz. Biz böyle oynamaya devam ettiğimizde karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. O anlayışla tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah oradan muvaffak olarak dönersek ligin seyri bizim için de değişecek. Alt tarafla tamamen bağımızı koparıp, yukarıda nerelere gidebiliriz ona bakacağız. Tüm çalışmalarımız o yönde olacak." diye konuştu.

Elazığspor maçını kazandıkları taktirde geri kalan maçlarının kendileri için rahat geçeceğini söyleyen Gaziantepsporlu Orhan Gülle, "Son 6 hafta, bu hafta Elazığspor maçını berabere kaldığımız veya kazandığımız takdirde zaten son 5 hafta bizim için çok rahat geçecek, bakalım hayırlısı olur diyorum ben inşallah takım için." dedi.

Gaziantepspor'un tecrübeli kaptanı Bekir Ozan Has ise 3 puan alarak rahatlamak istediklerini dile getirerek şunları kaydetti:

"Tabi Sergen hocanın gidişi, ani bir gidiş oldu. Bizim de beklemediğimiz bir durumdu ama sonuçta kendi kararı. Yani Sergen hocadan önce de Sergen hocadan sonra da takım içerisinde ki arkadaşlık zaten üst seviyedeydi. Onunla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok takım içerisinde, yani son durumda da takımın yani bir türlü istediğimiz üç puanı alıp aşağıdan kurtulamadık, yani aşağıdan kurtulamadık derken en azından kafa olarak bir türlü rahatlayamadık. Tabi ki aşağının da kazanması acaba mı hep kafamızda artık en kısa zamanda bir üç puan alıp o acabaları kafamızdan atmak istiyoruz. İnşallah bu hafta ilk antrenmanımızı yapacağız. İnşallah iyi çalışıp Elazığ'dan bu üç puanı alıp artık rahatlamak istiyoruz."

3 puan almak için Elazığ'a gideceklerini vurgulayan Cenk Tosun, o maçı alıp 39 puana çıkarak ligin alt tarafıyla ilişkilerini bitirmek istediklerini kaydetti.
CİHAN

Yorumlar