Spartak Moskova: Mancini'ye ilgi duyuyoruz

Rusya Premier Ligi takımı Spartak Moskova, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'ye ilgi duydukları konusunda basında çıkan iddiaları doğruladı.İddiaları değerlendiren Spartak Moskova Yönetim Kurulu Üyesi Cevan Çeloyants, Haziran ayının...

Google Haberlere Abone ol
Spartak Moskova: Mancini'ye ilgi duyuyoruz

Rusya Premier Ligi takımı Spartak Moskova, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'ye ilgi duydukları konusunda basında çıkan iddiaları doğruladı.

İddiaları değerlendiren Spartak Moskova Yönetim Kurulu Üyesi Cevan Çeloyants, Haziran ayının ortalarına doğru yeni teknik direktörün isminin belli olacağını ifade etti. Mancini'nin de adaylığını desteklediklerini ima eden Çeloyants, "Diğer adaylar gibi Mancini'nin adaylığını gözden geçiriyoruz. Şimdilik bu kadar yorum yapabilirim." şeklinde konuştu.

Rus basını, geçen hafta Spartak Moskova Yönetim Kurulu Başkanı Leonid Fedun'un inisiyatifi ile, İtalyan asıllı teknik direktör ile görüşmeler yapıldığını iddia etmişti. Haberde, Spartak'ın daha önce Rusya'nın Tula Arsenal takımı teknik direktörü Dmitri Aleniçev'e ilgi duyduğu, fakat genç olduğu gerekçesiyle vazgeçerek yabancı antrenör arayışına girdiği ifade edilmişti. Haberde, "Spartak'ın tek endişesi Mancini'nin sözleşme için daha fazla para talebinde bulunabileceği. İtalyan teknik direktörün İngiltere'de yılda 6,5 milyon Euro, Türkiye'de ise 5 milyon Euro kazandı." diye iddialar yer almıştı.

Rus basınına göre, Mancini'nin yakın zamanda Galatasaray'ı terkedeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

CİHAN

Yorumlar