Sakatlanan oyuncuyu inşaat malzemeleri arasında taşıdılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde oynanan amatör küme maçında sakatlanan oyuncuya arkadaşları ilk müdahaleyi yaparken, sahaya çağırılan ambulansın saha içine girmesini engelleyen inşaat malzemeleri vatandaşlar ve oyuncular tarafından kaldırıldı....

Google Haberlere Abone ol
Sakatlanan oyuncuyu inşaat malzemeleri arasında taşıdılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde oynanan amatör küme maçında sakatlanan oyuncuya arkadaşları ilk müdahaleyi yaparken, sahaya çağırılan ambulansın saha içine girmesini engelleyen inşaat malzemeleri vatandaşlar ve oyuncular tarafından kaldırıldı.

Ereğli Beyçayırı Stadı'nda oynanan Cumaspor ile Balıspor maçının 35. dakikasında rakibi ile girdiği mücadelede Balısporlu defans oyuncusu Şenol Dikmen (24) omzundan sakatlandı. Acı içerisinde kalan futbolcunun yardımına hem kendi takım arkadaşları hem de rakip takımın oyuncuları koştu. Sahaya ait sedyeye alınan oyuncu için ambulans çağırıldı. Ambulansın girmesi gereken kapı, önündeki inşaat malzemeleri ve tahtalardan dolayı açılamayınca oyuncular ve vatandaşlar tarafından malzemeler kaldırıldı. Ambulansın yanaşmakta zorluk yaşaması üzerine sağlık görevlileri koşarak sahaya girdi. Sakatlanan sporcu yapılan müdahalenin ardından arkadaşları ve sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan oyuncunun omzunun çıktığı öğrenildi.

AMBULANS OLMAMASINA TEPKİ

Oynanan karşılaşmada oyuncusu sakatlanan Balıspor teknik sorumlusu Güven Kasapoğlu, saha içerisinde ambulans olmamasına tepki gösterdi. Yaşanan sakatlığın ciddi olması durumunda oyuncunun hayatını kaybedebileceğini söyleyen Kasapoğlu, "Gördünüz, rezillik. Hangi yüzyılda, hangi şekilde spor yapıyoruz biz? Buraya gelip gençlerimizi esrar ve uyuşturucudan kurtarmak için çaba sarf ediyoruz. Bu Ereğli hiç bir şekilde çağ atlayamaz. Spora kadar siyaset bulaşmıştır. Bizim verdiğimiz transfer ve saha paraları nereye gidiyor? Bu insanlar bu kadar mı aciz? Kardeşimiz şurada ölse ambulans yok." dedi.

Karşılaşma sakatlanan oyuncunun hastaneye gönderilmesinin ardından kaldığı yerden devam etti. CİHAN

Yorumlar