Milletvekilleri bütçe görüşmelerine 'Beşiktaş' arası verdi

Türkiye Büyük Millet Meclis’nde yaşanan yoğun bütçe mesaisi yaşayan milletvekilleri, görüşmeye 'Beşiktaş' arası verdi.

Google Haberlere Abone ol
Milletvekilleri bütçe görüşmelerine 'Beşiktaş' arası verdi

Türkiye Büyük Millet Meclis’nde yaşanan yoğun bütçe mesaisi yaşayan milletvekilleri, görüşmeye 'Beşiktaş' arası verdi. Meclis'te bulunan milletvekilleri, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Ankara’da bir araya geldi. Siyasete ara verilen yemekte Ak Parti, CHP ve MHP milletvekilleri Beşiktaş’ı ve Türk futbolunu konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, eski ve mevcut milletvekilleriyle Ankara Atlı Spor Kulübü’nde bir araya geldi. Yemeğe; Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, milletvekilleri, Yaşar Karayel, Selçuk Özdağ, Necdet Ünüvar, Mustafa Bilici, Levent Gök, Mehmet Şükrü Erdinç, Mehmet Ali Edipoğlu, Ali Uzunırmak ve Bahattin Şeker ile davetliler katıldı. Milletvekilleri adına yemeği tertip eden İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu, Beşiktaş'a gönül veren milletvekilleri ve kulüp yöneticilerinin buluşmasının camia adına güzel bir adım olduğuna değindi. “Umarım bu buluşma bir geleneksel hale dönüşür. Her fırsatta daha da dayanışma ruhunu geliştirerek Meclis cephesinden katkı sağlamış olsun düşüncesindeyiz.” diyen İhsan Barutçu, annesi vefat eden kaleci Tolga Zengin’e ve Beşiktaş camiasına baş sağlığı diledi. Beşiktaş’ın Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğuna değinen Barutçu, “Yurtiçi ve yurt dışında Türkiye’yi temsili konusunda hizmet vermeye devam edecektir. Kulübümüzün stadyum noktasındaki ruhsatı alındı. Başbakanımızın desteği ile temeli atarak Beşiktaşımızın hizmetine sunacağız.”diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, Beşiktaş’ın gönül verenlerin kulübü olduğunu söyledi. “Beşiktaş’a her gönül veren başımızın tacıdır. Biz camiamız olarak bütün bu renkleri bu mozaiği toplayan bir yapıdayız.” diyen Başkan Orman, ülkenin en önemli kurumunda Beşiktaş’ın temsil edilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Beşiktaş hakkında 'batıyor' şeklindeki yorumlara karşı yaptıkları yatırımları anlatan Orman, “Beşiktaş son 6 ayda 150 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladı. Önümüzdeki 15 gün içerisinde imzalanacak 2 imza ile bu rakam 200 milyon doların üzerine çıkacaktır. Sezon sonuna kadar olan hedefimiz 250 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atmaktır.” dedi.

BAŞBAKANIMIZ İNÖNÜ STADYUMU’NDA BÜYÜK PAY SAHİBİDİR

İnönü Stadyumu’nun iki gün önce inşaat ruhsatını aldıklarını belirten Orman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile stadyumun temelini atmak istediklerini söyledi. Orman şöyle devam etti: “Başbakanımız ile Cumartesi günü beraberdik. Ricada bulundum. Çünkü çok büyük pay sahibidir İnönü Stadyumu’nda. Bir arazinin olabilecek tüm problemleri İnönü Stadyumu’nda birleşmiştir. Bir kısmı Beyoğlu, bir kısmı Beşiktaş, bir kısmı da Şişli Belediyesi’ndedir. Anıtlar Kurulu’nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgi alanına giriyor. Çok kısa sürede bütün problemleri hallettik. Bunda Başbakanımızın çok önemli katkıları var. Çok arzu ediyorum; Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile temeli atarız. 2 gün içerisinde beton işleri başlıyor. En kısa sürede de bitirmeye çalışacağız.”

Futbol takımının yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu kaydeden Orman, “Her ne kadar son haftalarda galibiyetler konusunda bizi üzse de, takımımız yeni bir yapılanma içerisindedir. Gençleşme ve Türk olduğu bir yapılanma içerisine gitmekteyiz. Biz bütün maçlarımızı deplasmanda ve seyircisiz oynamaktayız. Olabilecek en zor şartlar bizde mevcut. Ancak takımımıza ve teknik kadromuza güvenimiz çok. Biz bu sene bütün olumsuzluklara rağmen takımımız şampiyonluk yarışına devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, milletvekillerine Beşiktaş’ın efsane olan çizgili formasından hediye etti. CİHAN

Yorumlar