Mersin İdmanyurdu Başkanı: Şehir kenetlenip takıma sahip çıkmalı

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, şehrin kenetlenip takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu Başkanı: Şehir kenetlenip takıma sahip çıkmalı

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, şehrin kenetlenip takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti. Genel kurul kararı aldıklarını ifade eden Kahramanlı, başkanlık için aday olmadığını açıkladı.

Kahramanlı yaptığı açıklamada çok iyi bir performans ortaya koydukları Ankaraspor karşısında 3 puan almaları gerekirken 1 puana razı olduklarını söyledi. Ankaraspor'un güçlü bir rakip olduğunu anlatan Kahramanlı, oyuncularının bu bilinçle iyi hazırlık yaparak keyifli bir maç çıkardığını kaydetti. Ankaraspor karşısında haklarının 3 puan olduğunu anlatan Kahramanlı şöyle devam etti: "Hedefimiz geçen yıl düştüğümüz Süper Lig'e tekrar çıkmak. Zorlukların üstesinden gelerek hedeflerine ulaşabilecek bir kulübüz. İlk devreyi 35 puanla kapamak istiyorduk ama istediğimiz gibi olmayacak. 2 haftayı galibiyetle tamamladığımız zaman 33 puana ulaşmış olacağız. Devre arasında da iyi hazırlanıp Spor Toto Süper Lig'e çıkacağız."

BAŞKANLIK İÇİN ADAY DEĞİLİM ARKADAŞLARA DESTEK VERECEĞİM
Kulübün ocak ayında olağanüstü genel kurula gideceğini hatırlatan Kahramanlı, Mersinlilerden takıma sahip çıkmalarını istedi. Kendisinin bugüne kadar elinden geleni yaparak takıma sahip çıktığını vurgulayan Kahramanlı şunları söyledi: “Sadece benim sahip çıkmamla bu işler yürümüyor. Şehrin kenetlenip bu takıma sahip çıkmalı. İnsanların bu şehrin takımını bağrına basması gerekiyor. Herkes elinden geleni yaparsa takım hedeflerine daha kolay ulaşır. Güçlü bir yönetimin oluşması adına genel kurul kararı aldık. Başkanlık için aday değilim. Aday olmak isteyen arkadaşın yanında olacağım. Bugüne kadar verdiğim desteği bugünden sonrada vermeye devam edeceğim."
CİHAN

Yorumlar