Kazım Kazım: Bu ortamı çok özledim

Uzun bir aradan sonra tekrar A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağırılan Kazım Kazım, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Kazım Kazım: Bu ortamı çok özledim
Uzun bir aradan sonra yine A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağırılan Kazım Kazım, antrenman öncesi matbuat mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözlerine yine Milli olmanın verdiği mutluluğu anlatım ederek başlayan Kazım, 'Ben bu ortamı çok özledim. Kendimi evimde benzeri hissediyorum. Burada olmayı çok özlemiştim' biçiminde konuştu.
Feyenoord'da muvaffakiyetli bir grafik çizen Kazım, 'Kazanmak için ne yapmalıyız?' sorusuna, 'Kazanmak için gol atmamız gerekli. Hollanda çok iyi, iri bir takım. Dünya onların iyi bazı olmasına karşın fena başlangıcını konuşuyor. Bir marka olmalarına karşın fena başladılar. Kendileri de bunun farkında. Onlar için de çok ciddi maç. Biz ne yapacağımıza odaklanmalı inanmalı ve konsantre olmalıyız. Hollanda'nın ne yapacağını düşünmek yerine kendimize odaklanmalıyız' biçiminde yanıt verdi.

Milli Takımın yarı final oynadığı 2008 Avrupa Şampiyonası'na hazırlandığı yerde kamp yapmaları hakkında Kazım, 'Fatih hocadan çok akıllıca bir hücum bence. 2008'de çok ciddi tecrübe ve anılarımız var. Tecrübeli oyuncularımız o kampta bulunan anıları anlatsa dahi yeterli. Asla mücadeleyi bırakmadan son temel kadar savaşmalıyız' dedi.

HAKAN TARHAN - MARİENFELD / DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar