Kahramanmaraşspor – Bucaspor karşılaşmasının ardından

PTT 1. Lig'in ikinci yarısına 4-2’lik Bucaspor mağlubiyetiyle başlayan Kahramanmaraşspor’da moraller bozuldu.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraşspor – Bucaspor karşılaşmasının ardından

PTT 1. Lig'in ikinci yarısına 4-2’lik Bucaspor mağlubiyetiyle başlayan Kahramanmaraşspor’da moraller bozuldu.

Maçın ardından 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraşspor teknik direktörü Orhan Şerit, alınan mağlubiyeti hakem hatalarına bağladı. Maçın skorunu hakemin belirlediğini savunan tecrübeli teknik adam, "İyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Maçın skoruyla ilgili konuşmak istemiyorum. Çünkü maalesef skoru belirleyen hakem oldu. Verilen penaltı hem inancımızı kırdı hem de geriye düşmemize neden oldu. Penaltının hak edilmediğini düşünüyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz. Bizim açımızdan kaybedilen çok önemli bir 3 puan var." diye konuştu.

Lige verilen arada Boluspor’dan Kahramanmaraşspor’a transfer olan sağ kanat oyuncusu Onur Türk ise, hakemlerden sahada daha dikkatli olmalarını istedi. Kırmızı-beyazlı kulübün içinde bulunduğu durumu bilerek takıma dahil olduğunu belirten Türk, "Buraya şartları bilerek geldik. Bizim için takımın puan durumu önemli değil. Biz bu takımı yukarılara taşımak için, kümede kalmasını sağlamak için geldik." dedi.

Bucaspor karşılaşmasını da değerlendiren Türk, "Maça iyi başladık. 65’inci dakikada golü yedikten sonra şoka girdik. Biz burada ekmek paramız için koşuyoruz. 30 metreden şut atılıp penaltı veren hakemi ilk defa burada gördüm. Sahada hakeme de söyledim ‘hocam biz ekmek parası için buradayız, lütfen biraz daha dikkatli olun’ diye. Hakemlerden biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Kimseyi suçlamıyoruz. Bu takımda biz bitti demeden hiç bir şey bitmeyecektir. Bu takımı kümede bırakmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ MUTLU

Bucaspor teknik sorumlusu Mehmet Nuri Adıgüzel, geriye düştükleri karşılaşmanın ikinci yarısında galip geldiklerini söyledi. Takımının ilk yarıda sahada geniş alanlar bırakması sonucu bir gol yediğini anlatan Adıgüzel, şunları söyledi:

"Bizim ilk yarıda sahada geniş alanlar bırakmamız sonucu Kahramanmaraşspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Ama ikinci yarıda biz toparlandık ve skor ortaya çıktı. Alanı daraltarak Kahramanmaraşspor’un oyununu engelledik. Sonuçta böyle bir skor ortaya çıktı. Ben her iki takımıda kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Bucaspor’un orta saha oyuncusu Zekeriya Kacaroğlu da iyi mücadele ederek deplasmandan 3 puan aldıklarını kaydetti.
CİHAN

Yorumlar