Genç grekoromenciler Avrupa sınavına hazır

Polonya’da organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda tarih yazmaya hazırlanan Genç Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı, Türk bayrağını göndere çektirmeyi hedefliyor.Son dönemlerde uluslararası arenada elde ettiği başarılar ile dikkatleri...

Google Haberlere Abone ol
Genç grekoromenciler Avrupa sınavına hazır

Polonya’da organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda tarih yazmaya hazırlanan Genç Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı, Türk bayrağını göndere çektirmeyi hedefliyor.

Son dönemlerde uluslararası arenada elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken genç grekoromenciler, 17-22 Haziran 2014 tarihleri arasında Polonya'nın Katoviçe şehrinde düzenlenecek Avrupa şampiyonasında minderi şampiyonluk için çıkmaya hazır.

Teknik Direktör Yusuf Düzer ile milli takım antrenörleri Cengiz Papağan, Yücel Ünsal, Mahmut Altay, Mahmut Yıldırım ve Hüseyin Akburu yönetiminde antrenmanlarını yapan minderin aslanları, Sarıyer Kamp Eğitim Tesisleri’nde Avrupa şŞampiyonası öncesinde son çalışmalarını gerçekleştiriyor.

TEKNİK DİREKTÖR DÜZER: TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Polonya’dan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini ifade eden Genç Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Yusuf Düzer, sporcuların sadece başarıya odaklandıklarını söyledi.

Çok iyi bir çalışma ortamı bulduklarını belirten Düzer, bu imkanı kendilerine sağlayan Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'ya teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Mindere çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Takımımızın ve güreşçilerimizin kalitesi tartışılmaz. Herhangi bir sakatlık ve şanssızlık yaşamadan güzel sonuçlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Ayrıca, bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya’ya da minnettarız."

Avrupa Şampiyonası’nda performans sergileyecek Genç Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı’nda yer alan sporcular ve kiloları şöyle:

50 kilo: Doğuş Ayazcı, 55 kilo: Ferdi Yörük, 60 kilo: Ahmet Uçar, 66 kilo: Murat Dağ, 74 kilo: Furkan Bayrak, 84 kilo: Fatih Cengiz, 96 kilo: Fatih Başköy ve 120 kilo: Tolga Turan.

CİHAN

Yorumlar