Galatasaray'dan Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray Kulübü, yıldız futbolcu Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılması sonrası bazı haber sitelerinde yer alan iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray Kulübü, yıldız futbolcu Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılması sonrası bazı haber sitelerinde yer alan iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Burak Yılmaz'ın milli takım kampından ayrılmasıyla ilgili bazı haber sitelerinde yer alan iddialar, tümüyle gerçek dışıdır." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Daha önceden sol ayağında stres kırığı sakatlığı yaşayan Burak Yılmaz'ın sağ ayak 5. metatarsta benzer şikayetleri mevcuttur. Aynı ayakta peroneal tendon yapışma yerinde enflamasyona bağlı ağrıları da bulunan oyuncumuzun, daha ciddi bir sakatlık yaşamaması için tedbir amaçlı milli takım kampından ayrılmasına karar verilmiştir.

Bu karar, Galatasaray sağlık heyeti ve milli takım sağlık heyeti tarafından koordineli biçimde alınmıştır. Futbol yaşamı boyunca, sarı kırmızı ve ay yıldızlı forma altında fedakarlıktan asla kaçınmayan sevgili oyuncumuz Burak Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini dileriz."

BURAK YILMAZ'IN BİLEREK MİLLİ TAKIMDAN AYRILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Bu arada Galatasaray Kulübü'nün tepkisine neden olan ve gerçek dışı olduğu iddia edilen haberde Fatih Terim ile Burak Yılmaz arasında tartışma yaşandığı iddia edilmişti.

Sosyal medyada ve internet sitelerinde yeralan haberde milli takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen ödül töreni ve yaşananlarla ilgili haber ise şöyle:

"Milli Takım'ın kaldığı otelde, 18 Mayıs Pazar akşamı bir kozmetik firması sponsorluğunda 'Yılın Futbol Oscarları' ödül töreni düzenledi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim 'Milli Takımın kamp yaptığı otelde bu yapılır mı?' diyerek olaya tepki gösterdi ve geceye katılmadı.

Terim'in bu tepkisine rağmen Burak Yılmaz bu organizasyona katılınca Fatih Terim milli oyuncuya kızdı. Bu olaydan kısa bir süre sonra da Burak Yılmaz 'sakatım' diyerek milli takım kampından ayrıldı. Burak'ın kamptan ayrılmasının nedeninin Fatih Terim ile arasında yaşanan diyalog olduğu iddia edildi."

CİHAN

Yorumlar