Fenerbahçe'de Tüzük Tadil Kongresi başladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzük Tadil Kongresi, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da başladı. Kongreye Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kongre üyeleri katılıyor.1 milyon üyeli Fenerbahçe hedefiyle yapılan kongrede,...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Tüzük Tadil Kongresi başladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzük Tadil Kongresi, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da başladı. Kongreye Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kongre üyeleri katılıyor.

1 milyon üyeli Fenerbahçe hedefiyle yapılan kongrede, divan başkanlığına Vefa Küçük seçildi. Vefa Küçük, Fenerbahçe'nin anayasasının 107 yıl sonra yeniden yazıldığını söyledi. Fenerbahçe Tüzük Tadil Kongresi Mustafa Kemal Atatürk, şehitler, ebediyete intikal etmiş yönetici ,üyeler ve sporcular ile geçtiğimiz günlerde Soma'daki maden faciasında yaşamını yitirmiş emekçi maden işçilerinin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı.

Başkan Aziz Yıldırım da kısa bir konuşma yaptı. Ardından yönetici Şekip Mosturoğlu tüzük tadili hakkında bilgiler verdi. Daha sonra tek tek okunan tüzük maddeleri, üzerinde yapılan görüşmeler ve oylamadan sonra kabul edilmeye başlandı.

Kongre devam ediyor. CİHAN

Yorumlar