Fatih Terim: İnşallah Fransa'da hep beraber olacağız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü, Fransa'da düzenleneek 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarına inandıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim: İnşallah Fransa'da hep beraber olacağız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü, Fransa'da düzenleneek 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarına inandıklarını söyledi.

    Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike’ın Türkiye’de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi amacıyla organize ettikleri Nike Halı Saha Ligi’nin startı, yenilenen ve yeni konseptiyle geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Nike Beyoğlu mağazasında düzenlenen toplantıyla verildi. Toplantıya Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve geçen yılın halı saha ligi şampiyonları Tokat Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve Bilecik Üniversitesi katıldı.

    Milli takımla ilgili sorulara da cevap veren Fatih Terim, Ay-yıldızlıların 2016'daki Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacağını belirtti.
    Tecrübeli hoca, "Buna yürekten inanıyoruz. Milli takımımız iyi yoldadır. Hep beraber o seyahatı yapacağız inşallah. Milli takım, bu ülkenin takımı, bu ülkeyle beraber büyük başarılara yelken açtı gidiyor." ifadelerini kullandı.

NİKE HALI SAHA LİGİ

Lise ve Üniversite kategorilerinde düzenlenecek olan ligin kayıtları 28 Nisan’da sona erecek. Katılımın ücretsiz olduğu Nike Halı Saha Ligi’ne futbolseverler www.nikehalisahaligi.com adresinden başvurabilecek.

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, olanaklarına göre derecelendirilen halı sahalarda düzenlenecek organizasyonun il elemeleri Mayıs ayı içinde oynanacak. Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali ise 23-25 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Lise ve üniversite kategorilerinden 32’şer takım İstanbul’daki finallere katılma hakkı kazanacak.

    Lise kategorisinde 15-18 yaş arasındaki lise öğrencilerinin, üniversite kategorisindeyse 17-35 yaş aralığındaki öğrencilerin katılacağı Nike Halı Saha Ligi, Türkiye genelinde yüzlerce halı sahada gerçekleşecek. 6 as 2 yedek oyuncudan oluşacak takımlar, 2 devre halinde oynayacak. Beraberlik durumunda seri penaltı atışlarına geçilecek.
CİHAN

Yorumlar