Ertuğrul Sağlam: Bu maçtan alnımızın akıyla çıktık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının ligdeki zirve yarışı için önem taşıdığını belirterek, "Bu maçtan alnımızın akıla çıktığımız için mutluyuz.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Bu maçtan alnımızın akıyla çıktık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının ligdeki zirve yarışı için önem taşıdığını belirterek, "Bu maçtan alnımızın akıla çıktığımız için mutluyuz. Oyuncularımızın fedakarlığıyla buradan başarıyla çıktık." dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında güzel bir performans ve oyun ortaya koyduklarını kaydetti. "Devre arasındaki transferlere baktığımız zaman takviye yapmayan, hatta güç kaybeden bir takımdık." diyen Sağlam, şöyle devam etti:

"Oyuncularımızın fedakarlığıyla bu sıkıntıyı aşacağımızı biliyorduk. Son haftalarda yoğun bir maç trafiği yaşadık. Kupa ve ligde dahil. Ancak ligde zirvedeki yarışma için bu maç önemliydi. Çok şükür buradan anlımızın akıyla çıktık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum üstün performans gösterdiler. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün iyi oynayarak, iyi mücadele vererek iyi bir sonuç aldık. Bu galibiyeti ligin başındaki, zirvesindeki bir takımdan almak ayrı bir değerdi bizim için. Bunu da başardığımız için mutluyuz."

ERKAN ZENGİN: BU MAÇ BENİM İÇİN İLAÇ OLDU

Attığı golle Eskişehirspor’u galibiyete taşıyan Erkan Zengin de, bu tür maçları çok önemsediklerini belirtti. Zengin, "Taraftarımızın desteğiyle de burada takımlar bizi zor yener. İlk yarıda iyi oynadık. Yerden oynadık golü bulduk. İkinci yarıya çıkmadan önce maçın önemini konuştuk ve galibiyetle ayrılmak istediğimizi yine dile getirdik. Golü de attım. Bir süredir golde atamıyordum. Bu maç benim için ilaç oldu." diye konuştu.

YANAL: MAÇI TAKIM OLARAK KAYBETTİM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, takım olarak iyi oynadıklarını ama yine takım olarak maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Eskişehirspor'un iyi bir takım olduğunu, Eskişehir deplasmanının da her takım için zor deplasman olduğunu belirten Yanal, "Biz bu türlü maçları lehimize çevirebilecek bir takımız. İlk yarı ve ikinci yarının bazı bölümlerinde skoru değiştirebileceğimiz pozisyonlar vardı. Takım olarak maçı kaybettik. Maçın kaybedilmesinde hiçbir oyuncunun adının anılmasını istemiyorum. Biz takım olarak oynadık ve tamım olarak kaybettik. Bu kayıplarımız oldu. Bu takım oyunu. Açıklayamayacağımız şeyler oluyor. Ama atamadık. Atsaydık belki skoru değiştirirdik. Direkten dönmeler oldu. Biz final için oynadık. Bu yolda ilerleyeceğiz ve bunu başaracağız." diye konuştu.

Yanal, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Webo’nun durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise "Şuanki durumunu tam bilmiyorum. Gerekli incelemeleri yapacağız ve konuyla ilgili kararı vereceğiz ama şuan için durumu değerlendirmek mümkün değil. Birkaç saat içinde konuyla ilgili bilgi vereceğiz." dedi.
CİHAN

Yorumlar