Bursaspor'da Ferhat ve Fernandao antrenmanı yarıda bıraktı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasıda Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da Ferhat ve Fernandao antrenmanı yarıda bıraktı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasıda Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ferhat Kiraz ve Fernandao sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde yağmur altında gerçekleştirilen antrenman ile Cumartesi günü oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan Stanislav Sestak, Şener Özbayraklı, Enes Ünal, Onurcan Piri, Batuhan Altıntaş ve Ozan Tufan katılmadı. Sakatlıkları devam eden Serdar Aziz, Ozan İpek, Volkan Şen ve Fernando Belluschi takımdan ayrı çalıştı.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı. Antrenman çabukluk çalışması ile sona erdi. Çalışmada sağ kasığında ağrı hisseden Ferhat Kiraz ile arka adalesinde gerginlik oluşan Jose Fernandao kontrol amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

İdmanın ardından Bursasporlu futbolcular, kalıtsal kan hastalığı olan 'Akdeniz anemisi'ne dikkat çekmek için hazırlanan televizyon programı çekimine katıldı. Bursaspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

CİHAN

Yorumlar