Bursaspor, yeni transferlerini tanıttı

Bursaspor'un yeni transferleri Brezilyalı forvet oyuncusu Jose Fernandao Viana De Santana ile Danimarka'nın FC Nordsjaelland’den alınan Oğuzhan Aynaoğlu basına tanıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, yeni transferlerini tanıttı

Bursaspor'un yeni transferleri Brezilyalı forvet oyuncusu Jose Fernandao Viana De Santana ile Danimarka'nın FC Nordsjaelland’den alınan Oğuzhan Aynaoğlu basına tanıtıldı. Bursaspor Özlüce Tesisleri'ne Başkan Erkan Körüstan ile birlikte gelen yeni transferler, taraftara başarı mesajı verdi.
    Timsah maketi ve Bursaspor arması önünde basına poz veren oyuncular, yeni takımlarından başarılı olacaklarını belirtti. Sahada top sektirip birlikte poz veren yeni transferler, ayrıca Bursa ile yeni tesisleri çok beğendiklerini anlattı.
Ayağının tozu ile Bursaspor taraftarına başarı mesajı veren yeni transfer Oğuzhan Aynaoğlu, ilk başta Danimarka’da oynadığını belirterek, "Orada çok iyi senelerim geçti. Ancak son zamanlar sakatlıkla geçti. Bursaspor teklif geldi. Bunu duyduğum zaman sevindim ve şimdi buradayım." dedi.
    Hedefinin ilk önce takıma ısınmak olduğunu anlatan Oğuzhan Aynaoğlu, "İlk 11 de olmak istiyorum. İnşallah çok büyük işler başaracağım. Özlüce tesisleri çok güzel. Bunları bekliyordum. Çok güzel. Bursaspor’u takip ediyordum. Çok maçını izledik. Taraftarlarda çok güzel. Tabi Danimarka'da ki gibi değil ama güzel. Burada daha çok taraftar var. Arada çok fark var. İnşallah onları mutlu edeceğiz." şeklinde konuştu.


FERNANDAO'DAN RAKİP SAVUNMACILARA GÖZDAĞI

    Bursaspor'un yeni Brezilyalı forvet oyuncusu Jose Fernandao ise gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle burada olmaktan mutluyum. Bursaspor hedefleri olan büyük bir kulüp. Ben de başarılar yaşamak istiyorum. Güçlü bir yapıya sahip olduğumu düşünüyorum. Her zaman hedefim karşı savunmacılara zor anlar yaşatmak ve takıma katkı sağlamak. Elimden geldiği kadar yapacağım. Şu anda mutluyum. Adaptasyon biraz zaman alabilir. Olabildiğince hızlı geçmeye çalışacağız. Mutluluklar yaşamaya ve yaşatmaya geldim." diye konuştu.
    Brezilyalı oyuncu, "Brezilya'da bir lakabın var mıydı taraftarlar seni nasıl çağırsın?" şeklinde ki soruya ise; "Fernandao ismiyle başladım ve bu isimle kariyerimi bitireceğim." şeklinde sözlerini tamamladı.

CİHAN

Yorumlar