Beşiktaş'ta görev değişimleri ertelendi

Beşiktaş Kulübü’nde yönetim kurulu arasında bir süredir gerçekleşmesi gündemde olan görev değişiklikleri ileri bir tarihe ertelendi.Cihan muhabirinin edindiği bilgiye göre, bugün öğleden sonra Beşiktaş Kulübü Olağan haftalık toplantısında...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta görev değişimleri ertelendi

Beşiktaş Kulübü’nde yönetim kurulu arasında bir süredir gerçekleşmesi gündemde olan görev değişiklikleri ileri bir tarihe ertelendi.

Cihan muhabirinin edindiği bilgiye göre, bugün öğleden sonra Beşiktaş Kulübü Olağan haftalık toplantısında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, sadece bütçe ve stat konularını görüştü.

Görev değişikliklerinin ertelenmesini 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin istediği, Çebi’nin, kulüp işlerini düzene koyup daha sonra görevlendirmelerin yapılmasını talep ettiği belirtildi. Değişikliklerin ise bu ay sonuna kadar yapılması kararlaştırıldı.

Öte yandan Başkan Fikret Orman başkanlığında yapılan toplantıya, dün yaptığı açıklama ile futbol şubesindeki görevinden ayrıldığını belirten Ahmet Kavalcı’nın yanı sıra, Yalçın Kaya Yılmaz ve Erdal Karacan katılmadı.

CİHAN

Yorumlar