Balıkesirspor 4-1 Eskişehirspor

Ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor, Eskişehirspor'a patladı. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarı önünde Es Es'i 4-1'lik skorla devirip ligde kalma umutlarını tekrar yeşertti.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor 4-1 Eskişehirspor
Ligin son esnasında yer piyasa Balıkesirspor, Eskişehirspor'a patladı. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarı önünde Es Es'i 4-1'lik skorla devirip ligde kalma umutlarını yine yeşertti.

Zor haftalara girilirken iki takımın da puan kaybına tahammülü yoktu. Eskişehirspor maçın ilk dakikalarında ağırlığını koymaya başladı. Ataklar ve şutlar bunu görmemize yetti. 35’te Balıkesirspor, baskısının sonucunu aldı. Berkan’ın soldan yaptığı ortaya Gökhan kafayı vurdu, Diego’nun çizgiden çıkardığı topu Isaac ağlara yolladı: 1-0. Balıkesir, 39’da Vargas ile hali 2-0 yaptı. Yine Berkan’ın ilk goldeki bunun şeklinde güzel ortasına ceza konusunda Venezuela’lı düz vurdu. Mori’nin baş golü ilk yarının sonucunu ilan etti. 2-1. 54’de kadar maçta mühim bir pozisyon yoktu. Sonra goller art arkaya gelmeye başladı. 56’da Balıkesirspor hali 3-1 yaptı. Sercan’ın inanılmaz ortasına Isaac uçarak kafayla golü attı. Eskişehir’in de rüzgarı dinmiş oldu. 64’te Vargas çalımlarla ceza bölgesine girdi. Kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atarak maçı kopardı 4-1. Hakemlerin tyükselişıldığı bu ortamda, Mete Kalkavan ve takımı hatasız maç yöneterek, tebriği hak etti.

Mehmet Ali Sabuncu

Fotoğraf: Gökay Akın

Kaynak: FANATİK

Yorumlar