Ankara, plaj voleyboluna ev sahipliği yapacak

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin organize ettiği “TVF Pro Beach Tour” ilk etabına, Ankara ev sahipliği yapacak.    Turnuvanın tanıtımı Türkiye Spor Yazarları...

Google Haberlere Abone ol
Ankara, plaj voleyboluna ev sahipliği yapacak

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin organize ettiği “TVF Pro Beach Tour” ilk etabına, Ankara ev sahipliği yapacak.

    Turnuvanın tanıtımı Türkiye Spor Yazarları Derneği Lokali'nde gerçekleştirilen törenle yapıldı. Atlantis AVM sponsorluğunda düzenlenecek “TVF Pro Beach Tour” müsabakaları 29 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Atlantis AVM’de yapılacak. Turnuvaya 37 erkek, 27 de bayan takımı başvurdu.

    Turnuva tanıtım törenine Türkiye Voleybol Federasyonu, TSYD Ankara Şubesi yöneticilerinin yanı sıra basın mensupları katıldı. Törende konuşan TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, TSYD Ankara Şubesi olarak gelenekselleşen spor faaliyetlerine bu sene ayrı bir renk katmak istediklerini belirtti. Akengin ‘’ Geçen seneden beri voleybol federasyonuyla yapmaya çalıştığımız organizasyonu, değişik bir tarzda Ankara’da, belki de bir ilk olarak farklı bir ortama taşımak istedik.’’ dedi.

    Türkiye Voleybol Federasyonu Sekreteri Nihal İşçi de ‘’Her ne kadar Ankara’da deniz olmasa da plaj voleybolu organizasyonunu Türkiye’nin her yerinde yapmak arzusundayız. İyi olacağını umut ediyoruz. Son dönemde aldığımız milli takım başarıları da bunu gösteriyor. Geçen seneki Akdeniz Oyunlarındaki şampiyonluğumuz , akabinde bu sene Çin’de yapılacak olan Gençlik Olimpiyatlarına iki tane sporcuyla katılacağız.’’ şeklinde konuştu.

15 BİN LİRA ÖDÜL İLK 6 TAKIMA PAYLAŞTIRILACAK

Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci turnuva ile ilgili bilgi verdiği konuşmasında ‘’TVF Pro Beach Tour ismiyle yaptığımız Türkiye Şampiyonaları serisinin 2014 yılındaki ilk etabını TSYD’nin ve Atlantis AVM’nin katkılarıyla bu hafta sonu burada gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonun en önemli özelliklerinden biri de rekor katılım olması. 37 erkek, 27 de bayan takımı başvurdu. Şimdiye kadar ki alınmış en yüksek katılım oldu. Bizi biraz zorlayacak. Organizasyonu bitirmek için sadece dört günümüz var. Son gün final maçlarını inşallah naklen yayınlayacağız. Organizasyonun sonunda bayanlarda ve erkeklerde ilk 6 takıma 15 bin liralık nakit ödül dengeli bir şekilde paylaştırılacak. Organizasyonlarımız çift eleme usulüne göre oynanıyor. Yoğun katılım dolayısıyla ilk gün tek setlik maçlar oynatmak durumunda kalacağız. Çünkü sadece tek sahamız var. Organizasyonun Atlantis AVM’de gerçekleştirilmesi dolayısıyla çok yoğun izleyici katılımı bekliyoruz.’’ İfadesini kullandı.

    Yetkililer, tanıtımın ardından kupanın önünde fotoğraf çektirdi.

CİHAN

Yorumlar