Anadolu yıldızları Samsun karması badmintonda Türkiye beşincisi oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızları Badminton Türkiye Final müsabakaları Manisa'da yapıldı. Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan final müsabakalarında Samsun Karma Erkek...

Google Haberlere Abone ol
Anadolu yıldızları Samsun karması badmintonda Türkiye beşincisi oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızları Badminton Türkiye Final müsabakaları Manisa'da yapıldı. Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan final müsabakalarında Samsun Karma Erkek Badminton Takımı Türkiye 5.'si oldu.

Badminton Antrenörü ve Bafra Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Kırcalı, "5 sporcudan oluşan Samsun karma badminton takımına 4 sporcumuz girmiştir. İlk defa düzenlenen Anadolu Yıldızları müsabakalarına 81 ilden 82 karma takımın yarıştığı Analig Badminton Final Grubu'nda Türkiye 5.'si Samsun karma erkek Badminton oldu. Bu yolda bize destek veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş'a, fedakarca çalışan antrenör arkadaşlarım Ömer Aydoğmuş, Yaşar Kaya, Deniz Balçık'a, başarılarından dolayı sporcularıma ve ailelerine teşekkür ederim." dedi.

CİHAN

Yorumlar