'Tapelerde millete açıkça sövgü var, içinize siniyorsa gidin oyunuzu verin'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tapelerde geçen küfürlü konuşmalara dikkati çekerek, "Buradan bütün yurttaşlarıma sesleniyorum.

Google Haberlere Abone ol
'Tapelerde millete açıkça sövgü var, içinize siniyorsa gidin oyunuzu verin'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tapelerde geçen küfürlü konuşmalara dikkati çekerek, "Buradan bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Açıkça size hakaret var. Açıkça size sövgü var. İktidarın desteklediği sövgü var. Bunu içinize sindiriyorsanız 30 Mart geliyor, gidin oyunuzu verin. ‘Benim anneme kimse laf edemez’ diyorsanız, o zaman ders vereceksiniz." dedi.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, konuşmasına başlamadan önce dinlettiği ses kayıtlarının yasa dışı dinlemeler olmadığını anlattı. Kılıçdaroğlu, “Bu tapeler mahkeme kararı ile alınan tapelerdir. Yasa dışı değil bunlar. Kimsenin kimseye darbe yaptığı yok. Eğer darbe söz konusuysa, senin cebine bir darbe yapıldı sevgili vatandaşım. Kalkacaksın milleti soyacaksın, sonra istifa edeceksin, sonra gideceksin milletin yüzüne bakacaksın. Arkadaşlar! Gerçekten merak ediyorum, bunların kalpleri nedir acaba? Her şey ortada. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi ‘bize darbe yapıldı’ deniyor.” ifadelerini kullandı.

Ses kayıtlarında geçen küfürlü konuşmalara değinen Kılıçdaroğlu, “Buradan bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Açıkça size hakaret var. Açıkça size sövgü var. İktidarın desteklediği sövgü var. Bunu içinize sindiriyorsanız 30 Mart geliyor, gidin oyunuzu verin. ‘Benim anneme kimse laf edemez’ diyorsanız, o zaman ders vereceksiniz. Sizin ananıza küfredenlere ders vereceksiniz. Türkiye öyle bir ülke ki vali kalkıp vatandaşa hakaret ediyor Adana’da valiye kimse bir şey yapmıyor, hakarete uğrayan vatandaş hakkında dava açılıyor.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar