Sandıkta kalp krizi geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yerel seçim heyecanı sabah saatlerinde başladı. Vatandaşlarla birlikte sandık başına gelen belediye başkan adayları oylarını kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Google Haberlere Abone ol
Sandıkta kalp krizi geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yerel seçim heyecanı sabah saatlerinde başladı. Vatandaşlarla birlikte sandık başına gelen belediye başkan adayları oylarını kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Öte yandan oy kullanmaya gelen 81 yaşındaki bir vatandaş, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Ereğli'de sabah saatlerinde sandık başına gelen vatandaşlar oylarını kullandı. Belediye başkan adaylarından ilk olarak MHP adayı Mevlüt Özdemir, eşi Aysel Özdemir ve çocukları ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi'nde oy kullandı. Özdemir güzel bir seçim kampanyasının ardından herkesin huzur ortamı içerisinde oylarını kullandığını ifade ederek, sonuçların herkes için hayırlı olmasını diledi.

AK Partili aday Hüseyin Uysal ise eşi Sevim Uysal ile birlikte oyunu Turgut Reis İlköğretim Okulu'nda kullandı.

CHP Ereğli Belediye Başkan adayı ve mevcut belediye Başkanı Halil Posbıyık da eşi Neriman Posbıyık ile birlikte Uzun Mehmet İbrahim İzmirli İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. Burada vatandaşlarla tek tek selamlaşarak seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Posbıyık oy işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada "Rabbime dua ediyorum Ereğlimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum bütün yüreğimle, bütün kalbimle." dedi.

SANDIK BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Bu arada Ereğli' de bir kişinin oy kullanacağı sırada kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Beyçayırı evlerine oy kullanmak için gelen ve isminin Amo Deniz (81) olduğu öğrenilen yaşlı adam, sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı adam Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
CİHAN

Yorumlar