Yenilenen lojman misafirhane hizmete açıldı

Anadolu Üniversitesi Lojman Misafirhane’nin açılışı düzlenen törenle gerçekleştirildi.Açılışa; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Özcan, Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr....

Google Haberlere Abone ol
Yenilenen lojman misafirhane hizmete açıldı

Anadolu Üniversitesi Lojman Misafirhane’nin açılışı düzlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılışa; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Özcan, Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Aydın Aybar, Prof. Dr. Yücel Güney ve Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı katıldı. Toplam bin metrekare kapalı alanı olan lojman misafirhanede asansör ve yangın merdivenleri bulunuyor. Kapasitesi arttırılan misafirhanede 15 odası çift kişilik, 10 odası tek kişilik olmak üzere toplam 25 oda yer alıyor. İlave yataklarla arttırılabilir bir kapasiteye sahip olan Anadolu Üniversitesi Lojman Misafirhane, yenilenen haliyle tekrar hizmet vermeye başladı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, misafirhanenin açılışıyla ilgili “Bugün lojman misafirhanemizi, yenilenmiş haliyle hizmete açtık. Yunus Emre Kampüsü’ndeki misafirhanelerimiz arasında standardı biraz daha düşük olan bir yerdi burası. Ama yeni düzenlemelerle üniversitemizin kurumsal kimliğine yakışır bir misafirhane hâline getirildi. Dekorasyonuyla ilgili üniversitemizin tüm birimleri çok büyük özveriyle çalıştı. Dekorasyonda kullanılan hemen hemen tüm malzemelerin imalatı atölyelerimiz tarafından gerçekleştirildi. İnşallah bu misafirhanemiz de uzun yıllar üniversitemize hizmet edecek. Özellikle Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığımıza, Atölyeler Müdürlüğümüze, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığımıza ve projeyi hazırlayan olan Birol hocamıza çok teşekkür ediyorum. Anadolu Üniversitesi için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar