Anneler gününde yapılacak sürprizler

Yaklaşan anneler gününde yapılacak güzel sürprizler nelerdir? Sizin anneniz en çok hangi hediyelerden hoşlanır ?

Google Haberlere Abone ol
Anneler gününde yapılacak sürprizler
  

Senede birgün Türkiye nin dört bir yanında kutlanan Anneler Günü bu yıl da Mayıs ayının ikinci pazarın da kutlanacak. Annelerin hayatımızdaki yerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir. Annelerin çocuklarını koruma iç güdüleri adeta koruyucu bir melek görevini üstlenmeleri anne karnındayken başlar. Dokuz ay karnında taşıdıktan sonra elinizi tuttuğu andan itibaren arada kopmaz bir bağ oluşur. Hayatımızın heranında yaptığımız iyi ya da kötü herşeyde koşulsuz yanınızda olan ve desteğini esirgemeyen hep onlardır. Annenizi mutlu etmek için sevdiği hoşuna gidecek bir hediyeyi almak için sizler Anneler Gününü beklemeden vakit kaybetmeden annenizi arayıp onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin. 

 

Anneler Günü nasıl ortaya çıkmıştır ve tarihçesi nedir 

 

Anneler Günün tarihçesi ile ilgili günümüze kadar pek çok şey anlatılmıştır. Ancak bunlardan en çok bilinen hikayesi ise İngiltere de 1600 lü senesine ait olandır. Meryen onuruna kilisede ayin sonrasında annelerine çocuklar hediyeler ve çiçekler verirdi. Bu geleneğin yaygınlaşmasıyla beraber evlerinden annelerinden uzakta çalışan işçilere iş verenleri tarafından izinler verilerek onlarında annelerini ziyaret etmelerinin sağlanması ile birlikte adet haline gelmiş oldu. Çocukları yanlarında çiçek hediye vs. getirerek annelerini sevindirirlerdi.

 

Peki ya siz annenize ne alacağınızı düşündünüz mü ?

 

Anneler gününe az bir süre kala halen ne alsam diye düşünenler varsa işte öneriler

 

Tüm aileyi bir araya toplayıp annenize güzel bir pazar kahvaltısı süprizi yapabilirsiniz Tabi en sevdiği çiçeklerin masada olması ile beraber.

 

Anneniz ve babanızın düğün fotoğraflarını güzel bir resim çerçevesi içinde bir araya getirebilirsiniz.

 

Annenizin sevdiği bir kitabı ona hediye alabilirsiniz.

Yorumlar