"Yeni dönemde daha iyi işler yapacağız"

Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç, Bafra Ziraat Odası başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
"Yeni dönemde daha iyi işler yapacağız"

Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç, Bafra Ziraat Odası başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı. Bilgiç, görev yaptıkları dönemde elde ettikleri tecrübe sayesinde yeni dönemde daha güzel işer yapacağını belirtti.

Yeni yönetim kadrosuyla birlikte Bafra Öğretmen Evi'nde basın toplantısı düzenleyen Bilgiç, 24 Mart Pazartesi günü Bafra Ziraat Odası'nda yapılacak olan genel kurula, yeni oluşturdukları yönetim ile yeniden aday olduklarını açıkladı. Bilgiç, “2007 de çok az üye ile kurulan birliğimizin bugün üye sayısı 500’e ulaşmıştır. Teknolojik gelişmelerden haberdar olmak ve çiftçilerimizin ufkunu açma adına düzenlediğimiz fuar gezileri, üretim alanında bilgi ve beceri sağlamıştır. Kısmet olursa, yurt içi ve yurt dışı fuar gezilerimiz sürecek. Birlik olarak bürokrat ve siyasilerle uyum içerisinde yürüttüğümüz çalışmalar, bugün meyvelerini verir hale getirmiştir. Bu başarıda yanımızda olan başta yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar