Yaza hazırlık için siteleri temizliyor

Başakşehir Belediyesi, sitelerde kapsamlı temizlik çalışmasına başladı. Belediye'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada site içleri süpürülüyor, çöp konteynırları yıkanıp ilaçlanıyor, otoparklar ve...

Google Haberlere Abone ol
Yaza hazırlık için siteleri temizliyor

Başakşehir Belediyesi, sitelerde kapsamlı temizlik çalışmasına başladı. Belediye'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada site içleri süpürülüyor, çöp konteynırları yıkanıp ilaçlanıyor, otoparklar ve kaldırımlar temizleniyor.

'Temiz site, temiz Başakşehir' sloganı ile başlatılan çalışmada siteler toplu temizlik çalışması ile temizleniyor. Sitelerin yaza daha temiz girmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar ilk olarak Kayaşehir 8 ve 9. bölgeden başlatıldı. Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı çalışmalar kapsamında site içleri görevliler tarafından süpürülüyor ve genel mıntıka temizliği yapılıyor. Yer altı ve yer üstü çöp konteynırlarının yıkanması ve dezenfektesi yapılıyor. Site otoparkları, yolları, kaldırımları temizleniyor ve yıkanıyor. 34 mevkici personelin çalıştığı programda; 2 yol yıkama aracı, 1 yer altı konteynır yıkama aracı, 1 normal konteynır yıkama aracı, 2 süpürge aracı, 1 eşya ve maloz toplayan küçük açık araç, 2 minipak lojistik destek aracı hizmet veriyor. Kayaşehir bölgesindeki çalışma tamamlandıktan sonra çalışmalar ilçe genelinde devam edecek.

Toplu temizlik çalışmasının daha hızlı ve sorunsuz yürütülebilmesi için Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşları çalışmalarla ilgili bilgilendiriyor. Ortak alanlara asılan afişlerle bilgilendirmeler yapılırken, site sakinlerinin çalışmaların yapılacağı gün ve saatte otopark ve kaldırımlar üzerine araçlarını park etmemeleri ve giriş çıkışları kapatmaları isteniyor.

CİHAN

Yorumlar