Yabancı uyruklu 2 kişi silahla öldürüldü

Beyoğlu’nda Türkmenistan uyruklu 2 şahıs, kaldıkları apartmanda silahla vurularak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Yabancı uyruklu 2 kişi silahla öldürüldü

Beyoğlu’nda Türkmenistan uyruklu 2 şahıs, kaldıkları apartmanda silahla vurularak öldürüldü. Fail ya da failler kaçarken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Kocatepe Mahallesi Çaylak Sokak 33 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. İddialara göre, Türkmenistan uyruklu şahısların kaldığı binanın en üst katından saat 06.30 sıralarında silah sesleri duyuldu. Aynı binadan kadın çığlıklarını da duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri dairede 2 kişiyi kanlar içerisinde buldu. Polis ekipleri vakit kaybetmeden durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 şahsın da hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede öldürülen şahısların Türkmenistan uyruklu Rustam Mattiyev (27) ile Murat Besimov (22) olduğu tespit edildi.

Polis kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de cinayetin işlendiği apartmanda inceleme yapıyor. Cesetlerin gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırılması bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar