Vatandaşlık görevini aracının içinde yaptı

Bursa Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi'nde oyunu kullanmak için gelen Nurşen Delibaş, merdivenleri çıkamayınca arabanın içinde oyunu kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Vatandaşlık görevini aracının içinde yaptı

Bursa Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi'nde oyunu kullanmak için gelen Nurşen Delibaş, merdivenleri çıkamayınca arabanın içinde oyunu kullandı. Görevlilerin getirdiği oy pusulalarını oğlunun da yardımı ile araba içinde mühürleyen Delibaş, vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Astım hastası olduğu için vatandaşlık görevini arabanın içinde yaptığını anlatan Delibaş, “Oyumu kullandım, zor olmadı, Allah hayırlısını nasip etsin. Yukarı çıkamadım, nefes darlığım var. Daha önceleri normal şekilde kullanıyordum. Şimdi astım hastası olduğum için merdivenleri çıkamadım ve bu şekilde araba içinde oyumu kullandım. Biz geldik görevimizi yaptık. Allah hayırlısını nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Oyunu kullanmak için yakınlarının kucağında sandalye ile ikinci kata çıkan Rahmi Arkun da oyunu dört kişinin kaldırdığı sandalyede kullandı. Okula kadar yakınlarının yardımı ile tekerlekli sandalyede gelen Arkun, dört kişinin taşıdığı sandalye ile ikinci kata kadar çıktı. Perdenin ardından oyunu kullanan Arkun, yine sandalye ile sandık başına gelerek görevlilerin yardımı ile oyunu sandığı attı.

Çıkışta, kendilerine bu konuda kolaylık sağlanması temennisinde bulunan Rahmi Arkun, “Zor oldu, gerçekten zor oldu, hoş olmadı, demoralize oldum. Daha önce görevli arkadaş kağıtları getiriyordu, biz de aşağıda oyumuzu kullanıyorduk ama bu defa öyle olmadı, zor oldu ama sonunda oyumuzu kullandık, hayırlı olsun.” dedi.
CİHAN

Yorumlar