Vali Topaca'dan 'KOTO Akademi'ye tam destek

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ’ın seçim vaatlerinden biri olan 'KOTO Akademi'nin kurulmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Vali Topaca'dan 'KOTO Akademi'ye tam destek

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ’ın seçim vaatlerinden biri olan 'KOTO Akademi'nin kurulmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi ile yapılan protokolle 'KOTO Akademi' için atılan imzaların ardından bugün valilik ile karşılıklı imzalar atıldı. Şubat ayında eğitime başlayacak olan KOTO Akademi, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli tarafından imzalandı

Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasın meclis gerçekleştirilen protokol törenine Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, ve Kocaeli Ticaret Odası Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KOTO Akademi'nni başvuruları 2014 Ocak ayının sonunda alınacak. İlk eğitimler ise Şubat ayının ortasında başlatılacak. Akademi sadece KOTO üyelerine yönelik olacak. İmza töreninde açılış konuşması yapan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, “Hükümetimizin ve valiliğimizin eğitime verdiği destek her zaman çok yüksek olmuştur. İmkânı olan kurumlarda eğitime destek vermelidir. Sektörde ara eleman ihtiyacı fazlasıyla vardır. Bizde KOTO AKADEMİ projesiyle oda üyelerimizin ihtiyaçlarına göre eğitimler vermek amacındayız. ”dedi.

Başkan Özdağ’ın ardından konuşma yapan Kocaeli Valisi Ercan Topaca “Nitelikli eleman yetiştirilmesi konusunda Kocaeli Ticaret Odasının bu projesi çok verimli olacaktır. İlimizde sanayimizin ekonomimizin ihtiyaç duyduğu yetişmiş, donanımlı ve günümüzün ihtiyaçlarını karşılayabilecek ara elemanlar yetiştirmek amacıyla KOTO Akademi bünyesinde bir dizi faaliyetlerimiz olacak. İlimizde faaliyet gösteren iş yerlerine ve gençlerimize çok faydalı olacaktır.” dedi. Konuşmaların sona ermesiyle birlikte Vali Ercan Topaca, KOTO Başkanı Murat Özdağ ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli tarafından protokol imzalandı. CİHAN

Yorumlar