Vali Mutlu : Emniyet müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyorum

Vali Mutlu, "İstanbulumuza görevlerine bu akşam gelerek başlamış olan değerli emniyet müdürümüzü öncelikle kutluyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu : Emniyet müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyorum

Vali Mutlu, "İstanbulumuza görevlerine bu akşam gelerek başlamış olan değerli emniyet müdürümüzü öncelikle kutluyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın görevden alınmasının ardından boşalan Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Selami Altınok ile emniyet'te yaklaşık 3 saat görüşen Vali Mutlu, emniyetten ayrıldıktan 1 saat sonra geri gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı.

Yeni Emniyet Müdürü Altınok'u kutlayarak tebrik eden Vali Mutlu, "Bu kadar çok beklediğiniz için bir şeyler söyleyeyim size. Öncelikle İstanbulumuza görevlerine bu akşam gelerek başlamış olan değerli emniyet müdürümüzü öncelikle kutluyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar görevlerini İstanbul halkının huzur ve güvenliği ile ilgili en iyi şekilde yapma gayretinde olan eski müdürümüzü de buradan tebrik etmek isterim. Onlar da İstanbul'a 4,5 yıl hizmet ettiler." diye konuştu.

Altınok'un, gelir gelmez ayağının tozuyla bütün kurumlarından brifing aldığını ifade eden Vali Mutlu, "Değerli emniyet müdürümüz geldikten sonra elbette İstanbul'da çok yoğun bir mesaisi olacak. İstanbul'un güvenliği, asayişi ile ilgili gelir gelmez ayaklarının tozuyla bütün kurumlarından çok yoğun bir şekilde brifing alıyor. Ben de bu brifingi alırken sayın emniyet müdürümle güvenlik noktasında pek çok konuyu birlikte değerlendirmek ve tecrübelerimizi kendileriyle paylaşmak istiyoruz. Bir müddet daha bu çalışmamızı sürdüreceğiz. Yaptığımız mesai budur. İstanbul'da emniyet teşkilatı 24 saat ayakta." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar