TUSKON Başkan Yardımcısı: Temel değerlerimizi iyi belirlemeliyiz

Kuşadası İşadamları ve Turizimciler Derneği (KİTDER), “Kurumsallaşma ve Ortaklık Kültürü” konulu bir konferans düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
TUSKON Başkan Yardımcısı: Temel değerlerimizi iyi belirlemeliyiz

Kuşadası İşadamları ve Turizimciler Derneği (KİTDER), “Kurumsallaşma ve Ortaklık Kültürü” konulu bir konferans düzenledi. Korumar Otel'deki konferansa, KİTDER üyeleri ve işadamları katıldı. Program sonunda KİTDER başkanı İsmail Arıt, İsmail Hakkı Kısacık’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Burada konuşan KİTDER Başkanı İsmail Arıt, ekonomide dernekleşme ve güç birliği zaruretinin olduğu günümüzde, işadamlarının en azından tecrübe ve bilgi birikimlerini belirli platformlar aracılığıyla paylaşarak ortak irade koymasını sağlamak ve ortak hareket etme kültürünü yerleştirmek maksadıyla konferans düzenlediklerini söyledi. Konuşmacı olarak katılan TUSKON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Kısacık ise faaliyetlerini anlattı. Öncelikle vizyon, misyon ve temel değerleri iyi belirlemek gerektiğini kaydeden Kısacık, işadamlarına bundan hiç taviz vermemelerini tavsiye etti. Bu değerlerin çalışanlara da benimsetilmesinin başarı için çok önemli olduğunu belirten Kısacık, ayrıca görev verilenlerin yakınlardan değil, ehil insanlardan seçilmesini tavsiye etti. TUSKON Başkan Yardımcısı, “Başarının diğer önemli etkenlerinden biri de alanımızın dışına yatırım yapmamaktır. Bilmediğimiz başka alanlara yatırım yaparak enerjimizi tüketmek doğru değildir. Gücünüz kadar risk alınmalı, başkasının parasına güvenerek iş yapılmamalı. 'Küçük olsun, benim olsun' yerine, 'büyük olsun, bizim olsun' diyerek daima büyük düşünmeli, bulunduğumuz imkânlarla sınırlanmamalı. Mutlaka yurtdışı iş gezilerine gidilmeli.” dedi. CİHAN

Yorumlar