Turnuvanın galibi Cumhuriyet Ortaokulu oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Fatih Koleji tarafından düzenlenen 23 Nisan ortaokullar arası futbol turnuvası final karşılaşması ile sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Turnuvanın galibi Cumhuriyet Ortaokulu oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Fatih Koleji tarafından düzenlenen 23 Nisan ortaokullar arası futbol turnuvası final karşılaşması ile sona erdi. Turnuvada Cumhuriyet Ortaokulu finaldeki rakibini yenerek şampiyon oldu.

Fatih Koleji Spor Kompleksi'nde oynanan 3.’lük Maçında Kızılcapınar Ortaokulu’nu 4-3’lük skorla yenen Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu 3. oldu. Nefesleri kesen ve büyük çekişmenin yaşandığı Final maçında ise Nurdan ve Orhan Oğuz Ortaokulu’nu 5-3’lük skorla yenen Cumhuriyet Ortaokulu turnuvanın Şampiyonu oldu.

Dereceye giren Okullara, Öğretmen ve Öğrencilere hediye ve ödülleri yapılan ödül Töreninde takdim edilirken, 24 golle gol kralı olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yağız Akdoğan’ da ödülünü aldı.

Fatih Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı, turnuva ödül töreninde yaptığı konuşmasında, 23 Nisan Futbol Turnuvasını Geleneksel hale getirdiklerini, okulların ve öğrencilerin turnuvaya oldukça ilgi gösterdiklerini belirtti. Arıkçı, Futbol turnuvasına katılımlarından dolayı Okul Müdürlerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve Öğrencilere teşekkür ederek turnuvanın anısına kendilerine başarı ve teşekkür belgesi takdim etti.
CİHAN

Yorumlar