Turgutlu Belediyesi'nde ilk değişim tabelaya 'TC' yazılması oldu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde MHP'den seçilen Belediye Başkanı Turgay Şirin, bugün devir teslim töreniyle görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Turgutlu Belediyesi'nde ilk değişim tabelaya 'TC' yazılması oldu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde MHP'den seçilen Belediye Başkanı Turgay Şirin, bugün devir teslim töreniyle görevine başladı. Önceki gün mazbatasını alan Şirin, belediye binası önünde mehter eşliğinde kesilen kurbanlarla görevi devraldı. Devir teslim sırasında yapılan ilk icraat ise partililerin, belediye tabelasına "TC" yazması oldu.

Törene Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Turgutlu İlçe Başkanı Sedat Kutlu, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Akçay, “Manisa ve ilçelerinde birkaç gündür balkon konuşmaları yapıyoruz ama hamdolsun bu konuşmalarda bölücü değil birleştirici, ayrıştıran ötekileştiren değil kucaklayıcı konuşmalar yaptık.” dedi. Başkan Ergün ise, “2009 yılında, 'İnanmak, başarmanın yarısıdır.' diyerek çıktığımız bu yolda beş senedir hizmet ettik. Hizmetlerimizin devamı için bize bir beş sene daha izin verdiniz. Allah sizden razı olsun.” şeklinde konuştu. Başkan Şirin de, “Dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan, gece gündüz bu yolda bizleri destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu bir demokrasi yarışıydı. Bu yarışı, demokrasi ve Turgutlu kazandı. Allah sizden razı olsun. Bize oy vererek oyumuzu 40 binlere çıkaran seçmenimize teşekkür ettiğimiz gibi bize oy vermeyenlerin de gönlünü, onlara en iyi hizmeti götürerek kazanacağız. Kapımız herkese açık.” dedi. Başkan Şirin, törenin ardından makamında tebrikleri kabul etti. CİHAN

Yorumlar