Tuba Büyüküstün Arap Dünyasının En Sevileni Oldu

Güzel oyuncu, Arap dünyasında yapılan anketler sonucunda bu yılın en fazla beğenilen ve konuşulan Türk kadın sanatçısı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Büyüküstün Arap Dünyasının En Sevileni Oldu

Tuba Büyüküstün, Arap dünyasında bu senenin enfazla beğenilen ve konuşulan Türk hanım sanatçısı oldu.

EN FAZLA KONUŞULAN TÜRK KADINI

Peş peşe Türk dizilerini yayınlayan ve Türk magazin dünyası hakkında hususi programlar yayınlayan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC kanallarında yapılan anketin neticeleri yayınlandı. Arap dünyasında yayınlanan dizilerin tesirli bulunduğu araştırmadaki son verilere göre, bu senenin ilk iki ayında enfazla sevilen ve konuşulan Türk hanım oyuncu Ortadoğu ülkelerinde de iri alaka gören 'Kara Para Aşk' dizisinde oynayan Tuba Büyüküstün oldu. Nurgül Yeşilçay ilk kere 10 ad içinde yer aldı.

İKİNCİ İSİM FAHRİYE EVCEN

Geçmişte Arap seyircilerin hayranlıkla izlediği adlar içinde olan Beren Saat ilk 10 ad içinde 7'nci sıraya geriledi. Hazal Kaya ve Meryem Uzerli'nin gene ilk 5'teki yerlerini koruduğu vurgulandı. MBC'nin yayınladığı listede yer piyasa enfazla beğenilen Türk hanım sanatçılar şöyle;

1- Tuba Büyüküstün, 2-Fahriye Evcen, 3-Bergüzar Korel, 4- Hazal Kaya, 5-Meryem Uzerli, 6- Nurgül Yeşilçay, 7- Beren Saat, 8-Birce Akalay, 9- hikaye Karael, 10- Ceyda Düvenci.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar