Toros Akdeniz Koleji öğrencileri SEPTO'da Türkiye ikincisi oldu

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Antalya'da hizmet veren Toros Akdeniz Koleji öğrencileri, İzmir'de düzenlenen 8. Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı'ndan (SEPTO) madalyalarla döndü. Yamanlar Koleji tarafından organize edilen, Türkiye’nin...

Google Haberlere Abone ol
Toros Akdeniz Koleji öğrencileri SEPTO'da Türkiye ikincisi oldu

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Antalya'da hizmet veren Toros Akdeniz Koleji öğrencileri, İzmir'de düzenlenen 8. Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı'ndan (SEPTO) madalyalarla döndü.

Yamanlar Koleji tarafından organize edilen, Türkiye’nin ilk ve tek sanat olimpiyatında kaligrafi dalında Toros Akdeniz Koleji 7. sınıf öğrencisi İrem Bilge Akay, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya alırken Ayşe Kaya da jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Ön elemelerden sonra finale kalan 467 projenin yarıştığı organizasyonda kaligrafi dalında yarışmaya katılan öğrenciler eserlerini bir buçuk saatlik canlı performansta oluşturdu. Kazandıkları derecelerle okullarını başarı ile temsil ettiklerini belirten Toros Akdeniz Koleji öğrencileri, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı öğretmenlerine ve okul idaresine teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar