Tarım işçilerinin çocukları ilk kez sinemaya gitti

Mersin’in Silifke ilçesinde ilk defa sinemaya giden tarım işçilerinin çocukları büyük sevinç yaşadı.Silifke Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, yaz döneminde geçici işçi olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan...

Google Haberlere Abone ol
Tarım işçilerinin çocukları ilk kez sinemaya gitti

Mersin’in Silifke ilçesinde ilk defa sinemaya giden tarım işçilerinin çocukları büyük sevinç yaşadı.

Silifke Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, yaz döneminde geçici işçi olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan gelen tarım işçilerinin çocuklarını sinemaya götürdü.

Sinema öncesinde polis ağabeyleri ile kaldıkları çadırın önünde oyun oynayan çocuklar, mutluluklarını dans ederek gösterdi. Silifke Belediyesi’ne ait otobüsle çadırlardan alınan yaklaşık 50 çocuk hayatlarında ilk defa sınamada film izleme fırsatı yakaladı. Silifke Belediye Sinema Salonu’nda, ‘Sağsalim 2’ filmini izleyen çocuklar mutluluğun yanında büyük bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Polis ağabeyleri ile gönüllerince eğlenen çocuklar ilk kez sinemayla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Çadırlarında televizyon bile yokken sinemada dev ekranda film izlemenin oldukça heyecanlı olduğunu belirten Çocuklar, “Bize bugünü yaşattıkları için polis ağabeylere çok teşekkür ediyoruz. Sinema heyecanını hiç unutmayacağız.” dediler.

İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Biçer ise amaçlarının her sene ilçeye gelen tarım işçilerinin çocuklarını sosyal hayata yakınlaştırmak olduğunu ifade etti. Çocukların sosyal hayattan uzak, tarım alanlarında yaşamak zorunda kaldıklarına dikkat çeken Biçer, "Bu nedenle onları sinemayla tanıştırmayı amaçladık. Bunda da başarılı olduğumuzu inanıyorum. Sinemaya gelen çocukların mutluluğu bizleri de sevindirdi.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar