Sosyal medyada yer alan oy tahminleri protesto edildi

Seyrantepe’de toplanan Ülkü Ocakları’na bağlı yaklaşık 200 kişi, sosyal medyada oy manipülasyonları yapıldığını belirterek sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada yer alan oy tahminleri protesto edildi

Seyrantepe’de toplanan Ülkü Ocakları’na bağlı yaklaşık 200 kişi, sosyal medyada oy manipülasyonları yapıldığını belirterek sert tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden ‘Ülkücü Gençlik’ olarak açıklamalar yapanlara karşı bir araya gelen Ülkü Ocakları üyesi gençler, “Ülkücü hareketin bin tane bile oyu olsa, MHP’den başka bir partiye oy çıkmayacaktır” dedi.

Sosyal medya üzerinden ‘Ülkücü Gençlik’ adı altında “Başka partiye destek vereceğiz” şeklinde açıklamaların gelmesi, Ülkü Ocaklarını harekete geçirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Seyrantepe’de toplanan 200 kişi, tepki göstermek için yürüyüş yaptı. MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar’a destek veren gençler, MHP İstanbul il binasına kadar slogan atarak yürüdü. Parti binası önünde bir açıklama yapan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Son zamanlarda sosyal medyada ülkücü olduğunu iddia eden bir takım vatan hainleri oylarını başka partilere vereceklerine dair beyanatlarda bulunmaktadır. Bugün bu hainlerin bu maskelerini düşürmek, ülkücü hareketin partisinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu haykırmak, genç adayımız Rasim Acar beye destek olmak için burada toplanmış bulunmaktayız” dedi. CİHAN

Yorumlar