Sokakta uyuşturucu satan 8 kişi gözaltına alındı

Adana'da sokakta uyuşturucu sattığı ileri sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin araç ev, işyeri ile gösterdikleri yerlerdeki aramalarda 54 kilo 405 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Sokakta uyuşturucu satan 8 kişi gözaltına alındı

Adana'da sokakta uyuşturucu sattığı ileri sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin araç ev, işyeri ile gösterdikleri yerlerdeki aramalarda 54 kilo 405 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin her türlü korku ve endişeden uzak şekilde, suça bulaşmadan huzur ve güven içinde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak amacıyla 28 Mayıs Çarşamba günü sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildiği bildirildi. Değişik illerden temin edilen uyuşturucu maddeleri kilogramlık ve kullanıma hazır paketler halinde piyasaya sürme hazırlığı yaptıkları belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan kişiler, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.

Şüphelilerin araç ev, işyeri ile gösterdikleri yerlerdeki aramalarda 54 kilo 405 gram kubar esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 67 adet mermi, 1 adet elektronik terazi ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi neticesinde 27 bin 202 vatandaşın zehirlenmesinin engellendiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için yapılan eğitimlerin, üretilen projelerin, alınan polisiye tedbirlerle gerçekleştirilen operasyonların önemli olduğunu bildiklerini, gençleri bu sonu olmayan yoldan kurtarmak için vatandaşların desteğiyle çalıştıklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar