Siirt Valisi Ahmet Aydın turnuvada ikinci oldu

Siirt Özel Celal Değer Koleji tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen öğrenci velilerine yönelik masa tenisi turnuvasına yoğun bir katılım sağlandı.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Valisi Ahmet Aydın turnuvada ikinci oldu

Siirt Özel Celal Değer Koleji tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen öğrenci velilerine yönelik masa tenisi turnuvasına yoğun bir katılım sağlandı.
    Okul yönetimi, etkinlik öncesi velilere bir kahvaltı verdi. Daha sonra okulun konferans salonunda düzenlenen turnuvada oynayan veliler arasında kura yapılarak aday eşleşmeleri yapıldı. Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın da katıldığı turnuvada amaçlarının veliler arasındaki dayanışmayı sağlamak olduğunu belirten Siirt Özel Celal Değer Koleji Müdürü Abdurahman Dülger, kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi için her yıl çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek velilerle bir araya geldiklerini söyledi.
    Bu yıl düzenlenen turnuvanın 5.'si yapıldığını kaydeden Okul Müdürü Dülger, “Özel Celal Değer Koleji ile Mehmet Ali İlbaylı Ana Sınıfı olarak velilerimizle her yıl bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle bir araya geliyoruz. Velilerimizle turnuva öncesi kahvaltıda buluştuk. Veli ve ailelerinin de katıldığı etkinlik masa tenisi ile devam etti. Gayet büyük bir heyecanla geçen turnuvadaki maksadımız veliler arasındaki dayanışmayı sağlayıp kardeşlik hukukumuzu ilan etmektir. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan bu tür etkinliklerde aileleri de davet ederek kaynaşmayı sağladık. Bu tür etkinlikleri artırarak devam etmeyi hedefliyoruz. Bu günkü masa tenisi turnuvası 2 set şeklinde yapılarak, ilk dörde giren katılımcılara da plaket verilecektir.” diye konuştu.
    Turnuvaya bir veli aynı zamanda bir Vali olarak da katıldığını belirten Siirt Valisi Ahmet Aydın ise bu tür sosyal etkinliklerin şehre renk kattığını ifade ederek, kaynaşma ve dayanışmayı kültürünü de artırdığını söyledi.
    Büyük bir çekişme içinde geçen yarışmada Mesut Uğurlu birinci olurken, Siirt Valisi Ahmet Aydın ise ikinci oldu. Kayhan İnam 3’üncü, Dağıstan Uğur’da 4’üncü oldu.
    Turnuva, plaket töreni ile sona erdi
CİHAN

Yorumlar